Mlad mesec 3 septembra donosi razne promene , za  Bika je kretivnost i ljubavni zivot u centru paznje.

Mlad mesec 3 septembra donosi razne promene , za Bika je kretivnost i ljubavni zivot u centru paznje.

28. Augusta 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Introspekcija i duhovni razvoj
Mlad Mesec osvetljava vašu dvanaestu kuću, koja vlada podsvesti, snovima i duhovnosti. Možda ćete osećati potrebu da se povučete iz spoljnog sveta i da se posvetite introspekciji i meditaciji. Ovo je idealno vreme za rad na unutrašnjim blokadama, oslobađanje od starih obrazaca i usklađivanje sa svojim duhovnim potrebama. Takođe, možete osetiti potrebu da radite u tišini ili da se posvetite humanitarnom radu.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Prijateljstva i društveni krugovi
Mlad Mesec aktivira vašu jedanaestu kuću, koja se odnosi na prijateljstva, društvene grupe i kolektivne ciljeve. Ovo je povoljno vreme za stvaranje novih prijateljstava, povezivanje sa istomišljenicima i rad na zajedničkim projektima. Možda ćete osećati potrebu da se uključite u društvene aktivnosti ili da preispitate svoje ciljeve u okviru šire zajednice. Ovo je takođe dobar trenutak za razvijanje mreže kontakata koji vam mogu pomoći u postizanju ciljeva.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Karijera i javni imidž
Mlad Mesec osvetljava vašu desetu kuću, koja se odnosi na karijeru, javni imidž i profesionalne ciljeve. Možete osetiti snažnu potrebu da se fokusirate na svoju karijeru, da postavite nove profesionalne ciljeve i da preduzmete korake ka njihovom ostvarenju. Ovo je idealno vreme za unapređenje svog profesionalnog statusa, započinjanje novog posla ili za rad na projektima koji će vam doneti priznanje. Takođe, može se pojaviti prilika za preuzimanje više odgovornosti ili za promene u karijeri.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Obrazovanje i putovanja
Mlad Mesec aktivira vašu devetu kuću, koja se odnosi na obrazovanje, putovanja i filozofiju života. Možda ćete osećati želju da proširite svoje horizonte kroz učenje, putovanja ili istraživanje novih ideja. Ovo je povoljno vreme za upis na kurs, započinjanje studija ili planiranje putovanja koje će vam doneti nova iskustva i uvide. Takođe, možete se zainteresovati za duhovni razvoj ili za razmišljanje o svojim životnim ciljevima i vrednostima.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Zajednički resursi i transformacija
Mlad Mesec osvetljava vašu osmu kuću, koja vlada zajedničkim resursima, finansijama i transformacijom. Ovo je vreme kada možete razmišljati o investicijama, zajedničkim projektima ili rešavanju dugova. Takođe, moguće su promene u vezi sa nasleđem ili resursima koje delite s drugima. Ovaj period može doneti duboke transformacije, bilo kroz finansijske promene ili kroz rad na unutrašnjim aspektima vašeg života.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Partnerski odnosi i saradnja
Mlad Mesec aktivira vašu sedmu kuću, koja se odnosi na partnerske odnose, brak i saradnju. Možda ćete osećati potrebu da se posvetite odnosima s partnerom, bilo kroz rad na poboljšanju veze ili kroz započinjanje novog odnosa. Ovo je idealno vreme za postavljanje novih ciljeva u vezi, kao i za rad na saradnji s drugima. Takođe, moguće je da će se pojaviti prilika za poslovnu saradnju ili partnerstvo koje vam može doneti dugoročne benefite.

Mlad Mesec u Devici pruža mogućnost za fokusiranje na detalje i postavljanje temelja za buduće uspehe. Iskoristite ovu energiju da se organizujete, postavite nove ciljeve i napravite planove koji će vam pomoći da ostvarite svoje ambicije u narednom periodu.

Stranice: 1 2