Device oragnizovane ovoga vikenda, osecaju potrebu da srede sve oko sebe.

Device oragnizovane ovoga vikenda, osecaju potrebu da srede sve oko sebe.

29. Augusta 2024 0 By Luca

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovaj vikend donosi priliku za avanture i nova iskustva. Bićete puni energije i željni akcije. Ako imate neispunjene planove, ovo je idealno vreme da ih realizujete. U ljubavi, moguće su iskrene rasprave koje će dovesti do boljeg razumevanja s partnerom.

Bik (20. april – 20. maj)

Vikend će vam doneti potrebu za mirom i uživanjem u jednostavnim stvarima. Provodite vreme s porodicom ili kod kuće, opuštajući se i regenerišući. Ako ste u vezi, posvetite se partneru kroz zajedničke aktivnosti koje vas oboje ispunjavaju.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizance očekuje dinamičan vikend prepun komunikacije i druženja. Mogući su pozivi od prijatelja ili neplanirani izlasci. Iskoristite priliku da se povežete s ljudima i razmenite ideje. U ljubavi, flert i šarm će vam doneti pozitivne reakcije.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Rak (21. jun – 22. jul)

Ovaj vikend donosi fokus na porodične odnose i emotivnu povezanost. Vreme je da se zbližite s voljenima i produbite veze s njima. Moguće su emotivne diskusije koje će raščistiti nesporazume. Slobodnim Rakovima vikend donosi priliku za emotivne susrete.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će tokom vikenda biti u centru pažnje. Očekuje vas mnogo društvenih aktivnosti, a vaš šarm će biti na vrhuncu. Iskoristite priliku da impresionirate druge, ali i da se zabavite. U ljubavi, strastveni momenti su na pomolu.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Ovaj vikend donosi potrebu za organizacijom i planiranjem. Možda ćete osećati želju da sredite svoj prostor ili se posvetite nekim praktičnim zadacima. U ljubavi, fokusirajte se na detalje i sitnice koje mogu unaprediti vašu vezu.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2