Ljubav u prvim danima septemra Vodolije imaju potrebu za nezavisnocu .

Ljubav u prvim danima septemra Vodolije imaju potrebu za nezavisnocu .

29. Augusta 2024 0 By Luca

Septembar je mesec promena, kako zbog prelaska u novu sezonu, tako i zbog energije koju donosi nakon letnjih meseci. Prvi dani septembra donose različite ljubavne vibracije za svaki znak Zodijaka. Evo šta možete očekivati:

Ovan (21. mart – 19. april)

Prvi dani septembra donose izazov u komunikaciji s partnerom. Biće važno da budete strpljivi i otvoreni, posebno kada su u pitanju razgovori o zajedničkim planovima. Slobodni Ovnovi mogu očekivati neočekivan susret s nekim ko ih može privući svojom originalnošću i energijom. Ovo je vreme da budete otvoreni za nova poznanstva, ali i da ne forsirate stvari.

Bik (20. april – 20. maj)

Bikovi će početkom septembra osetiti potrebu za stabilnošću u ljubavi. Ako ste u vezi, moguće je da će se pojaviti tema zajedničkog doma ili ozbiljnijih planova za budućnost. Slobodni Bikovi bi mogli biti privučeni nekim ko deli slične vrednosti i ciljeve. Ova osoba može se pojaviti kroz prijatelje ili preko posla.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Prvi dani septembra donose povećanu potrebu za komunikacijom i razmenom ideja s partnerom. Blizanci u vezama će osećati potrebu da obogate svoju vezu kroz zajedničke aktivnosti ili nove hobije. Slobodni Blizanci će biti privučeni osobama koje su intelektualno stimulativne. Ovo je dobro vreme za započinjanje razgovora koji mogu prerasti u nešto više.

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi će početkom septembra osetiti snažnu potrebu za emotivnom sigurnošću i toplinom. Ako ste u vezi, ovo je vreme kada možete produbiti svoju povezanost s partnerom kroz iskrene razgovore o osećanjima. Slobodni Rakovi će biti privučeni osobama koje im pružaju osećaj sigurnosti i bliskosti. Osećaji će igrati glavnu ulogu u donošenju odluka o ljubavi.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Laviće početak septembra donosi povećanu strast i želju za pažnjom. Ako ste u vezi, bićete fokusirani na to da obogatite svoj odnos kroz romantične gestove. Slobodni Lavovi će zračiti šarmom i privlačiti pažnju gde god se pojave. Ovo je vreme kada možete lako osvojiti srce osobe koja vam se sviđa.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device će početkom septembra biti fokusirane na stabilnost i praktične aspekte ljubavi. Ako ste u vezi, možete se baviti planiranjem budućnosti, zajedničkim finansijama ili uređenjem doma. Slobodne Device će biti privučene osobama koje su praktične i pouzdane. Ovo je dobro vreme za započinjanje veze koja ima potencijal da bude dugotrajna.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2