Ljubavni nedeljni horoskop slobodne Device mogu upoznati nekoga ko ceni njihovu analitičnost i pažnju prema detaljima.

Ljubavni nedeljni horoskop slobodne Device mogu upoznati nekoga ko ceni njihovu analitičnost i pažnju prema detaljima.

30. Augusta 2024 0 By Luca

Ovan (21. mart – 19. april)

Zauzeti: Ovnovi u vezi mogu očekivati intenzivnije emocije. Mogući su strastveni trenuci, ali i konflikti ako ne obratite pažnju na partnerove potrebe. Važno je da ostanete otvoreni za kompromis. Slobodni: Ovnovi koji su slobodni mogli bi sresti nekoga ko će probuditi njihov interes. Flert je na pomolu, ali pazite da ne budete previše impulsivni.

Bik (20. april – 20. maj)

Zauzeti: Bikovi u vezi osećaće stabilnost i sigurnost. Ovo je period kada možete graditi dublju povezanost s partnerom kroz zajedničke planove za budućnost. Slobodni: Slobodni Bikovi mogli bi privući osobu koja ceni njihovu pouzdanost i praktičan pristup životu. Ljubav bi mogla doći kroz prijateljstvo koje se pretvara u nešto više.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Zauzeti: Komunikacija je ključna ove nedelje. Razgovori s partnerom mogu otkriti nove aspekte vaše veze. Pokušajte da budete iskreni i otvoreni. Slobodni: Blizanci će biti društveno aktivni, što povećava šanse za upoznavanje nekoga novog. Flertovi su mogući, ali obratite pažnju na to da ne šaljete dvosmislene poruke.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Rak (21. jun – 22. jul)

Zauzeti: Emotivna podrška i bliskost biće u prvom planu za Rakove u vezi. Ovo je dobar period za rad na intimnosti i zajedničkim ciljevima. Pokažite partneru koliko vam je stalo. Slobodni: Slobodni Rakovi mogu se osećati nostalgično ili privučeni nekom osobom iz prošlosti. Nova romansa može se razviti kroz emotivno razumevanje.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Zauzeti: Lavovi će biti u centru pažnje u svojoj vezi. Partner će ceniti vašu toplinu i velikodušnost. Ovo je odličan period za romantične geste koje će učvrstiti vašu vezu. Slobodni: Slobodni Lavovi mogli bi privući nekoga svojim šarmom i samopouzdanjem. Nova veza mogla bi početi na zabavi ili društvenom događaju.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Zauzeti: Device će se fokusirati na praktične aspekte svoje veze. Ovo je nedelja kada možete zajedno planirati budućnost ili rešavati probleme koji su vas dugo mučili. Slobodni: Slobodne Device mogu upoznati nekoga ko ceni njihovu analitičnost i pažnju prema detaljima. Ovo bi mogla biti osoba koja traži stabilnost u vezi.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2