Mesec rođenja određuje karakter žene: U martu su rodjene slatkice  a decembru energicne !

Mesec rođenja određuje karakter žene: U martu su rodjene slatkice a decembru energicne !

30. Augusta 2024 0 By Luca

 

Jul

Žene rođene u julu su spontane, samopouzdane i uvek u potrazi za avanturom. Njihova inteligencija je skrivena iza skromnosti, a izbegavaju konflikte po svaku cenu. Muškarci koji osvoje njihovu ljubav dobijaju ne samo partnera, već i doživotnog prijatelja.

Avgust

Praktične i analitične, žene rođene u avgustu imaju logičan pristup rešavanju problema. One su velikodušne, pozitivne i hrabre, a njihov smisao za humor osvaja svakoga ko ih upozna. Muškarci im često padaju pod noge zbog njihove snage i šarma.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Septembar

Ove žene su skromne i prirodne, uvek spremne da pruže pomoć. One traže posvećene partnere i ne zadovoljavaju se površnim odnosima. Organizovane su i imaju jasne planove za budućnost, uvek pazeći da ništa ne prepuste slučaju.

Oktobar

Snažne i nezavisne žene rođene u oktobru zrače šarmom i lako postaju zvezda svakog društvenog okupljanja. Kada pronađu pravu ljubav, obožavaće svog partnera i pružiti mu bezuslovnu podršku i ljubav do kraja života.

Novembar

Žene rođene u novembru su tajanstvene i neustrašive. Njihove prave misli i osećanja retko ko može da otkrije. One su samodovoljne i ne traže priznanje od drugih, jer im je dovoljno da znaju koliko su same sposobne. Ljudi ih često doživljavaju sa strahopoštovanjem.

Decembar

Dame rođene u decembru su energične i uvek spremne za zabavu. Njihov optimizam i želja da uvek zabave druge čini ih omiljenima u društvu. U njihovom prisustvu niko ne može ostati loše raspoložen, jer su one pravi dinamit pozitivne energije.

Stranice: 1 2