Septembar Ribama donosi novo  samopuzdanje a  Bikovi se trebaju pripaziti tajni koje bi mogle izaci na videlo.

Septembar Ribama donosi novo samopuzdanje a Bikovi se trebaju pripaziti tajni koje bi mogle izaci na videlo.

30. Augusta 2024 0 By Luca

Ovan

Septembar donosi priliku za preispitivanje odluka i suočavanje sa prošlošću. Susret sa nekim iz prošlosti može otvoriti stara osećanja. Krajem meseca, bićete na raskršću i suočiti se s važnom odlukom. Slobodni neka slušaju intuiciju, a zauzeti će lako prevazići manje poteškoće.

Bik

Pazite na tajne koje bi mogle izaći na videlo. Lekcije o iskrenosti biće značajne. Sredinom meseca dolazi nova energija koja privlači ljude u vaš život, a slobodni bi mogli upoznati nekog posebnog. Zauzeti neka rade na romantici.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Blizanci

Septembar je vaš mesec za ljubav! Nakon turbulentnog perioda, konačno ćete uživati u stabilnosti i pažnji partnera. Slobodni će privlačiti poglede i možda napraviti velike korake u vezi. Sve će ići baš onako kako ste želeli.

Rak

Septembar je emotivni rolerkoster. Konflikti i sumnje mogu obeležiti početak meseca, ali komunikacija je ključ za uspeh. Slobodni treba da izbegavaju zabranjene ljubavi, dok zauzeti moraju da budu mudri i strpljivi.

Lav

Nakon 15. septembra, očekujte zanimljiva dešavanja. Nova poznanstva, možda s osobom starijom od vas, mogla bi prerasti u nešto više. Zauzeti Lavovi mogu očekivati romantično putovanje i obnovu strasti u vezi.

Devica

Osećaj krivice i izgubljenog vremena može vas mučiti. Dajte potencijalnom partneru vreme da razmisli. Zauzeti neka paze na miješanje treće osobe u vezu i neka se ne poveravaju olako.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2