Septembar Ribama donosi novo  samopuzdanje a  Bikovi se trebaju pripaziti tajni koje bi mogle izaci na videlo.

Septembar Ribama donosi novo samopuzdanje a Bikovi se trebaju pripaziti tajni koje bi mogle izaci na videlo.

30. Augusta 2024 0 By Luca

Vaga

Vage će biti neodoljive i u centru pažnje. Mnoge će uživati u pažnji suprotnog pola, dok zauzeti mogu očekivati harmoničan period sa partnerom. Savršeno je vreme za realizaciju zajedničkih planova.

Škorpija

Iako će fokus biti na poslu, ljubavne prilike će dolaziti. Flert na poslu može postati ozbiljniji nego što ste mislili. Zauzete Škorpije imaju podršku partnera, ali neka uzvrate pažnjom.

Strelac

Zvijezde savetuju da spustite loptu. Skloni ste raspravama, ali pokušajte da budete manje surovi prema voljenoj osobi. Slobodni Strelci mogu očekivati avanturu i uzbudljiv susret sa osobom koja će razumeti njihov način života.

Jarac

Septembar donosi period iscjeljenja. Sva skrivena osećanja izlaze na videlo, a ovo je prilika da zatvorite poglavlja koja donose negativne emocije. Kraj meseca donosi preokret i sreću. Kod zauzetih, stvari ostaju stabilne.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Vodolija

Septembar donosi dileme oko emotivnog statusa. Mnoge Vodolije će se suočiti sa odlukama o kraju veze ili pauzi. Slobodne očekuje zanimljivo poznanstvo, moguće s nekim iz inostranstva, a komunikacija će biti ključna.

Ribe

Septembar donosi novo samopouzdanje. Prošlost je ostavljena iza vas i spremni ste za nove šanse. Budite oprezni s nepoznatima. Zauzeti mogu napraviti korake koji će im promeniti život, a kraj meseca donosi nova poznanstva.

Stranice: 1 2