Ovnu se pruza sansa za NOVU LJUBAV,Blizanci se BORE za svoje zelje…

Ovnu se pruza sansa za NOVU LJUBAV,Blizanci se BORE za svoje zelje…

1. Septembra 2024 0 By Luca

OVAN

Osećanja će biti u vazduhu, a možda i bliže nego što mislite. Neko iz vaše okoline gaji duboke emocije prema vama, i uskoro ćete to saznati. Međutim, kada te emocije izađu na videlo, moguće je da ćete se osećati nesigurno i nećete znati kako da reagujete. Pokušajte da ostanete smireni i da slušate svoje srce. Ovaj trenutak može biti prilika za dublje povezivanje, ali sve zavisi od vaše reakcije.

BIK

Ako vam je Vaga zapela za oko, ovaj period je pravo vreme da krenete u osvajanje. Strasti će biti na vrhuncu, i ako stvarno želite tu osobu pored sebe, sada je vreme da se borite za nju. Univerzum vam je naklonjen, i ono o čemu ste do sada samo sanjali, sada može postati stvarnost. Ne ustručavajte se da pokažete svoje emocije i inicirate dublju vezu.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Poznati ste po svojoj upornosti, a ova osobina će vam sada doneti ljubavni uspeh. Dani koji dolaze donose ispunjenje želja, posebno u ljubavi. Konačno ćete dobiti ono za čim vaše srce žudi. Pripremite se da budete sretni, jer će vam se činiti da vam je sudbina konačno naklonjena. Ovaj osećaj sreće će vas pratiti i pomoći vam da prevaziđete sve izazove.

RAK

Ljubavni horizonti se šire, a mogući su novi počeci sa Devicom. Postoji jaka povezanost između vas i te osobe, a ako odlučite da obnovite staru vezu, moglo bi doći do dubokog i trajnog povezivanja. Ipak, pre nego što donesete odluku, razmislite da li želite da krenete starim stazama ili ste spremni za nešto novo. Ova odluka može odrediti vaš ljubavni put u narednom periodu.

LAV

Sreća je konačno na vašoj strani. Nakon dugog čekanja i nade, dolazi trenutak kada će se vaše želje ostvariti. Ljubav koja vam je dugo izmicala sada vam dolazi na dlanu. Osećat ćete se sretno i ispunjeno, a predstojeći dani donose obilje radosti. Iskoristite ovaj period da uživate u ljubavi i pokažete voljenoj osobi koliko vam znači.

DEVICA

U vašem životu postoji potreba za stabilnošću i ljubavlju, ali još nije pravo vreme za to. Potrebno je da se strpite još malo, jer će se sve uskoro složiti na svoje mesto. Iako je sada možda teško biti sam, važno je da ne žurite. Bolje je čekati na pravu osobu nego ulaziti u odnos koji vas neće ispuniti. Ovaj period introspekcije pomoći će vam da bolje razumete sebe i šta zaista želite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2