Ovnu se pruza sansa za NOVU LJUBAV,Blizanci se BORE za svoje zelje…

Ovnu se pruza sansa za NOVU LJUBAV,Blizanci se BORE za svoje zelje…

1. Septembra 2024 0 By Luca

VAGA

Ljubav dolazi u vaš život, i to u velikom stilu. Naredni dani donose potvrdu da je nekome u vašoj blizini stalo do vas. Otvorite svoje srce i dopustite toj osobi da vam se približi. Važno je da budete iskreni prema sebi i prema toj osobi – recite sve što vam je na duši. Ovo može biti početak jedne divne ljubavne priče, ali samo ako se ne plašite da izrazite svoja osećanja.

ŠKORPIJA

Nosite u srcu ljubav prema osobi koja vas je mnogo puta povredila, i to je nešto što vam sada stvara bol. Možda krivite sebe za te emocije, ali važno je da shvatite da srce ne bira koga će voleti. Iako se kajete, zapamtite da je ovo iskustvo deo vašeg putovanja. Ne mučite se previše analizirajući prošlost; umesto toga, usmerite se ka budućnosti i novim mogućnostima.

STRELAC

Dali ste sve od sebe u ljubavi, ali nažalost, osoba kojoj ste posvetili svoje srce nije sposobna da vam uzvrati ljubav na isti način. Sada je pravo vreme da odustanete i preusmerite svoju energiju na nekoga ko će vas ceniti i voleti. Ova osoba nije vredna vašeg truda i najbolje što možete učiniti je da se okrenete novim prilikama koje će vam doneti sreću.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

JARAC

Postoji Vaga koja vas voli, ali vi prema njoj ne osećate isto. Ovo može biti teška situacija, jer se od vas očekuje da odlučite kako ćete dalje. Pitanje koje sebi trebate postaviti je da li je moguće da se vaša osećanja promene. Ako smatrate da bi to moglo biti moguće, možda vredi dati šansu ovom odnosu. Ako ne, najbolje je da budete iskreni i pustite tu osobu da pronađe svoju sreću negde drugde.

VODOLIJA

Ljubav vam je potrebna, kao i neko na koga možete da se oslonite. Iako se čini da vreme za to još nije došlo, osećate da vam je sve teže biti sami. Budite strpljivi, jer prava osoba će doći u vaš život kada za to dođe pravi trenutak. Do tada, radite na sebi i pripremajte se za ljubav koja će vas ispuniti. Sve što vam sada deluje teško, biće lakše kada nađete pravu osobu.

RIBE

Naredni dani donose vam priliku da razmislite o svom životu i ljubavi. Postanite svesni svojih želja i prioriteta. Bitno je da shvatite šta vam je zaista važno i kome želite da poklonite svoju ljubav. Samo vi možete doneti tu odluku, i kada to učinite, osećat ćete se slobodnije i sigurnije u svojim izborima. Ne žurite, jer istinska ljubav zahteva strpljenje i mudrost.

Stranice: 1 2