Rune za pocetak septembra evo sta vas po runama ocekuje.

Rune za pocetak septembra evo sta vas po runama ocekuje.

1. Septembra 2024 0 By Luca

Rune su drevni simboli sa severa Evrope koje se koriste za proricanje, meditaciju i duhovno vođenje. Evo kako rune mogu uticati na sve zodijačke znakove tokom prvih dana septembra:

Ovan (21. mart – 19. april)

Runa: Tiwaz

  • Tumačenje: Tiwaz je runa ratnika, simbolizuje hrabrost i pravdu. Ova runa vam donosi energiju i snagu da se borite za svoje ciljeve. Budite fokusirani i ne odustajte, jer ćete uz hrabrost postići mnogo.

Bik (20. april – 20. maj)

Runa: Fehu

  • Tumačenje: Fehu simbolizuje bogatstvo i prosperitet. U prvih dana septembra, Bikovi mogu očekivati finansijske prilike ili stabilnost. Fokusirajte se na materijalnu sigurnost, ali i na zahvalnost za ono što već imate.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Runa: Ansuz

  • Tumačenje: Ansuz je runa komunikacije i inspiracije. Ovo je vreme za Blizance da se izraze, uče nove stvari ili prenesu svoje ideje. Slušajte pažljivo i budite otvoreni za nove informacije koje će vam pomoći na putu napretka.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak (21. jun – 22. jul)

Runa: Othala

  • Tumačenje: Othala simbolizuje dom i nasleđe. Rakovi će osećati potrebu da se fokusiraju na porodicu i dom. Vreme je da negujete porodične odnose i cenite svoje korene. Ovo je takođe dobar period za rad na stabilnosti i sigurnosti u domu.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Runa: Sowilo

  • Tumačenje: Sowilo je runa uspeha i vitalnosti. Lavovi će osetiti talas pozitivne energije i inspiracije. Ovo je vreme kada možete zablistati i ostvariti svoje ambicije. Usmerite svoju snagu na ciljeve koje ste sebi postavili.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Runa: Jera

  • Tumačenje: Jera je runa ciklusa i nagrade za trud. Device će dobiti ono što su zaslužile, bilo da je to plod rada ili prilike koje dolaze nakon napornog rada. Budite strpljivi i svesni da se trud uvek isplati.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2