Rune za pocetak septembra evo sta vas po runama ocekuje.

Rune za pocetak septembra evo sta vas po runama ocekuje.

1. Septembra 2024 0 By Luca

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Runa: Gebo

  • Tumačenje: Gebo je runa darova i partnerstva. Vagama dolazi period harmonije i ravnoteže u odnosima. Ovo je vreme kada možete primiti ili dati darove, bilo materijalne ili emocionalne. Održavajte ravnotežu i otvorenost u komunikaciji.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Runa: Eihwaz

  • Tumačenje: Eihwaz je runa transformacije i zaštite. Škorpije će se suočiti s promenama, ali uz snagu i zaštitu koju ova runa pruža. Prihvatite promene kao deo vašeg rasta i transformacije, i budite spremni da se prilagodite novim situacijama.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Runa: Raidho

  • Tumačenje: Raidho je runa putovanja i kretanja napred. Strelčevi mogu očekivati promene u svom životnom putu, bilo fizičke ili duhovne. Ovo je vreme za napredak, putovanja ili donošenje važnih odluka koje će vas odvesti na novi put.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Runa: Perthro

  • Tumačenje: Perthro je runa sudbine i misterije. Jarčevi će se suočiti sa neočekivanim događajima ili otkrićima koja će promeniti njihov životni pravac. Budite otvoreni za nepoznato i prihvatite sudbinu s poverenjem.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Runa: Algiz

  • Tumačenje: Algiz je runa zaštite i duhovnog vođstva. Vodolije će osećati potrebu za zaštitom i duhovnim rastom. Ovo je vreme kada treba da slušate svoju intuiciju i zaštitite se od negativnih uticaja. Budite oprezni, ali i otvoreni za duhovna iskustva.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ribe (19. februar – 20. mart)

Runa: Laguz

  • Tumačenje: Laguz je runa vode i intuicije. Ribe će se osećati posebno povezane sa svojim emocijama i unutrašnjim svetom. Ovo je vreme kada treba da slušate svoju intuiciju i dozvolite emocijama da vas vode. Voda simbolizuje tok i prilagodljivost, pa se prepustite struji života.

Rune za septembar donose različite energije i izazove za svaki znak. Prihvatite ove smernice kao način da se uskladite sa energijama ovog meseca i iskoristite ih za lični rast i napredak.

Stranice: 1 2