Od 4 do 10 septembra za Bliznace  je komunikacija najvaznija a Raku je potreban unutrasnji mir.

Od 4 do 10 septembra za Bliznace je komunikacija najvaznija a Raku je potreban unutrasnji mir.

3. Septembra 2024 0 By Luca

Evo nedeljnog horoskopa za sve znakove zodijaka od 4. do 10. septembra:

Ovan (21. mart – 19. april)

Ove nedelje ćete osećati nalet energije i entuzijazma. Ovo je odlično vreme za započinjanje novih projekata ili za preuzimanje inicijative u poslovnom ili privatnom životu. U ljubavi, vaša strast će biti izražena, ali pazite da ne budete previše impulsivni prema partneru. Ako ste slobodni, privući ćete nekoga ko je jednako dinamičan i energičan kao vi. Krajem nedelje, pazite da ne preuzimate previše obaveza na sebe.

Bik (20. april – 20. maj)

Ova nedelja donosi stabilnost i sigurnost. Fokusirajte se na svoje finansije i dugoročne planove. Ovo je dobro vreme za planiranje i donošenje odluka koje će vam doneti sigurnost u budućnosti. U ljubavi, bićete privučeni mirnim i stabilnim partnerom ili ćete se vi i vaš partner posvetiti zajedničkim ciljevima. Krajem nedelje, posvetite vreme sebi i svojim potrebama.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Komunikacija je ključna ove nedelje. Bićete u centru pažnje, a vaša sposobnost da se izrazite na pravi način donosi vam uspeh u različitim oblastima. U ljubavi, razgovori s partnerom mogu dovesti do dubljeg razumevanja i povezanosti. Ako ste slobodni, možete upoznati nekoga kroz društvene mreže ili zajedničke prijatelje. Pazite na informacije koje delite, da ne biste nesvesno izazvali nesporazum.

Rak (21. jun – 22. jul)

Ove nedelje fokusirajte se na svoje emocije i unutrašnji mir. Možda ćete osećati potrebu da se povučete i posvetite vreme sebi i svom domu. U ljubavi, vaša osećajnost dolazi do izražaja, pa je ovo dobro vreme za emotivne razgovore s partnerom. Ako ste slobodni, mogli biste privući nekoga ko ceni vašu nežnost i empatiju. Krajem nedelje, možete osećati potrebu za stabilnošću i sigurnošću.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Vaša kreativnost i samopouzdanje biće na vrhuncu ove nedelje. Iskoristite ovu energiju da se izrazite kroz umetnost, posao ili ljubav. U ljubavi, vaša harizma privlači pažnju, pa je ovo idealno vreme za romantične geste i iznenađenja. Ako ste slobodni, budite otvoreni za nova poznanstva – mogli biste upoznati nekoga ko vas potpuno fascinira. Krajem nedelje, pokušajte da balansirate između svojih potreba i potreba drugih.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Ove nedelje fokusirajte se na organizaciju i detalje. Ovo je idealno vreme za rešavanje praktičnih pitanja, bilo da se radi o poslu, finansijama ili svakodnevnim obavezama. U ljubavi, mogli biste osećati potrebu za stabilnošću i sigurnošću. Ako ste u vezi, razgovarajte s partnerom o zajedničkim ciljevima. Ako ste slobodni, privući će vas osoba koja je odgovorna i pouzdana. Krajem nedelje, posvetite se svom zdravlju i blagostanju.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2