Oni oprastaju svojim bivsim partnerima ,zele da razjasne i da se osolobode bola.

Oni oprastaju svojim bivsim partnerima ,zele da razjasne i da se osolobode bola.

3. Septembra 2024 0 By Luca

Evo detaljnijeg pregleda za Lavove, Škorpije i Ribe, koji su u fazi oproštaja i obnavljanja veza sa bivšim partnerima:

Lav

Vreme oproštaja: Za Lavove, trenutni period može biti emotivno težak, jer se suočavaju s potrebom da se oproste od prošlih veza. Kao znak koji voli da bude u centru pažnje i da bude voljen, Lavovi će se truditi da razjasne svoja osećanja i prihvate kraj nekih emotivnih odnosa. Ovaj proces oproštaja može biti bolan, ali je neophodan za njihov lični rast. Lavovi će otkriti da je oslobađanje od toksičnih veza ključno za njihovu emocionalnu slobodu.

Obnova starih veza: Iako je oproštaj važan, Lavovi mogu osetiti potrebu da se vrate svojim bivšim partnerima, posebno ako su ti odnosi bili ispunjeni snažnim emocijama. Mnogi Lavovi će razmišljati o starim vezama koje su bile strastvene, ali i problematične. Tokom ovog perioda, Lavovi će imati priliku da razjasne svoje misli i osećanja prema bivšim partnerima, postavljajući pitanja o tome šta su naučili iz tih iskustava. Važno je da shvate da povratak ne mora značiti ponavljanje starih grešaka, već priliku za stvaranje nečeg novog, ukoliko su se oboje razvili i promenili.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Škorpija

Vreme oproštaja: Škorpije su poznate po svojoj dubokoj emocionalnosti i sposobnosti da proživljavaju intenzivna osećanja. Ovaj period može doneti potrebu da se oproste od prošlih partnera, naročito ako su se suočili s bolom ili izdajanjem. Škorpije će se suočiti sa svojim osećanjima i naučiti kako da ih obrade na zdrav način. Ovo može uključivati introspekciju i razmatranje onoga što su naučili iz svojih iskustava. Oproštaj za njih može biti prilika za oslobađanje od emotivnog tereta i transformaciju.

Obnova starih veza: Škorpije su sklone nostalgiji, a ova faza može ih podstaknuti da se vrate bivšim partnerima u potrazi za zatvaranjem ili ponovnim uspostavljanjem veze. Međutim, važno je da pre nego što donesu odluku, razmisle o tome šta su zaista želeli u toj vezi. Da li su se oboje promenili? Postoji li prostor za novi početak? Škorpije treba da budu oprezne i da se ne vraćaju u obrasce koje su ih povredili. Ovaj put, fokus bi trebao biti na razumevanju, komunikaciji i spremnosti na kompromis.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2