Oni oprastaju svojim bivsim partnerima ,zele da razjasne i da se osolobode bola.

Oni oprastaju svojim bivsim partnerima ,zele da razjasne i da se osolobode bola.

3. Septembra 2024 0 By Luca

Ribe

Vreme oproštaja: Ribe su emotivne i intuitivne, što im može otežati oproštaj od prošlih partnera. U ovom periodu, Ribe će se suočiti sa svojim osećanjima i preispitati odnose koje su im doneli sreću, ali i bol. Oslobađanje od nekih veza može biti proces isceljenja, jer će Ribe shvatiti da je oproštaj neophodan kako bi se otvorile za nove mogućnosti. Ovaj proces može uključivati i kreativno izražavanje, što će im pomoći da obrade svoja osećanja.

Obnova starih veza: Iako se suočavaju s oproštajem, Ribe mogu biti privučene idejom ponovnog uspostavljanja veza sa bivšim partnerima. Ove veze su često emocionalno intenzivne i Ribe će biti sklone nostalgiji. Tokom ovog perioda, važno je da Ribe razmisle o tome šta žele i šta je zaista najbolje za njih. Ako se odluče za obnovu veze, trebali bi biti spremni na otvorenu komunikaciju o prošlim bolovima i očekivanjima za budućnost. Ribe će morati da se oslobode starih obrazaca i rade na izgradnji zdravijih i stabilnijih odnosa.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<


Zaključak

Ovaj period za Lavove, Škorpije i Ribe je vreme introspekcije, oproštaja i ponovnog razmatranja starih veza. Svi ovi znaci će se suočiti sa svojim emocijama i preispitati ono što su naučili iz prošlih iskustava. Oslobađajući se toksičnih veza, otkrivaće novu slobodu i snagu. Kroz ovaj proces, mogu pronaći i mogućnost obnove veza, ali sa jasnim razumevanjem da su promene neophodne kako bi se stvorila stabilna i zdrava budućnost. Važno je da svaki od ovih znakova koristi ovu priliku za lični rast i emocionalno isceljenje.

Stranice: 1 2