Devica ne podnosi lazove u njenom zivotu oni mesta nemaju.

Devica ne podnosi lazove u njenom zivotu oni mesta nemaju.

4. Septembra 2024 0 By Luca

Device su znak poznat po svojoj izuzetnoj inteligenciji, analitičkom umu i oštrom uvidu u ljudsku prirodu. One su osobe koje često deluju rezervisano i hladno, ali to je samo zato što pažljivo biraju kome će pokloniti svoje poverenje i ljubav.

Poverenje i lojalnost

Za Devicu, poverenje je svetinja. Kada jednom odluči da vam veruje, to poverenje dolazi iz duboke procene vašeg karaktera i dela. Ona ne daje olako svoje poverenje, jer zna koliko je to dragoceno. Međutim, ako izigrate to poverenje, gubite ga zauvek. Devica ne zaboravlja ni najmanju izdaju. Ona možda neće reagovati odmah burno, ali će vas postepeno izbaciti iz svog života, ne ostavljajući prostora za drugi pokušaj.

Pridruži se u našu grupu ako si DEVICA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Pravda i istina

Device su veliki borci za pravdu i istinu. Uvek teže da stvari budu jasne i čiste, bez ikakvih skrivenih namera. One ne podnose laži i dvoličnost, i kada osete da je neko neiskren prema njima, mogu postati vrlo direktne i oštre. Njihov način da vam stave do znanja da su svesne vaših laži može biti bolno iskren i surov, ali uvek pravedan. One jednostavno ne trpe licemerje i nepravdu u bilo kom obliku.

Visoki standardi i težnja ka savršenstvu

Iako Device znaju da savršenstvo ne postoji, to ih ne sprečava da teže ka nekoj svojoj verziji savršenstva. Za njih, savršenstvo se ogleda u težnji ka samopoboljšanju i integritetu. Prihvataju mane kod drugih, ali samo do određene granice. Nedostatke kao što su lenjost, neznanje, ili manjak ambicije Device teško podnose, jer za njih, manjak inteligencije ili neznanje nisu opravdanje, već rezultat lične nebrige i nedostatka volje za učenjem.

Ljubav i odnosi

U ljubavi, Devica je pravi izazov. Ona je izuzetno selektivna, i nije lako osvojiti njeno srce. Fizički izgled može privući njenu pažnju na početku, ali to nije dovoljno. Ona traži mnogo više – inteligenciju, duhovitost, harizmu, i emocionalnu zrelost. Kada se zaljubi, Devica voli duboko i iskreno. Njena ljubav je intenzivna i čista, ona se daje u potpunosti i očekuje isto zauzvrat. Međutim, ako je izdate, njena ljubav nestaje bez povratka. Devica ne daje drugu šansu, jer veruje da neko ko je jednom izdao njeno poverenje, to može učiniti ponovo.

Lojalnost i zaštita

Device su izuzetno lojalne prema osobama koje su im bliske. One će učiniti sve da zaštite svoje voljene od povreda i nepravednog tretmana. Njihova lojalnost je bezuslovna, ali dolazi sa visokim očekivanjima. Ako ste osoba od poverenja u životu jedne Device, ona će vam pružiti svu svoju podršku i zaštitu. Njihovi saveti su često vrlo korisni, jer Device imaju sposobnost da uče na tuđim greškama i da mudro primene svoja iskustva.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2