Do 15.septembra je bas sve moguce!

Do 15.septembra je bas sve moguce!

6. Septembra 2024 0 By Dejana

 VAGA

Prva polovina septembra ce doneti promene. To je jako vazno da kazemo. Sledi vam prilika da se zelje ostvare i tek cete moci da kazete da ste pronasli svoju srodnu dusu. Ljubav je vase drugo ime, bez imalo sumnje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Jedan rak je spreman da vam se nadje, da vas voli, da vam bude podrska i oslonac u svemu. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite i slusajte svoje srce. Bice ovo zanimljiv period.

 

 STRELAC

Konacno,  dani za emocije su pred vama. Postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska, i ko ce biti spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ostalo je sve na vama ovog puta.

 

 JARAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme da vam se ostvare zelje. Sada ste konacno blizu svog cilja i postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac, podrska, rame za plakanje. Samo ostanite ono sto jeste.

 

 VODOLIJA

Jako je vazno da se fokusirate na sebe. Na ono sto jeste. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ostanite ono sto jeste i neka vas vodi vase srce. Ljubav tek moze da usledi.

 

 RIBE

Ono sto je vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za ljubav. Samo ostanite ono sto jeste. Bice ovo sjajni dani i vrlo je moguce da cete prvu polovinu meseca pamtiti po lepim desavanjima.

Stranice: 1 2