Pomracenje super meseca , evo sta vam donosi.

Pomracenje super meseca , evo sta vam donosi.

10. Septembra 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vagama će ovo pomračenje doneti preispitivanje karijere i životnih ciljeva. Možda ćete osećati pritisak da napravite važne odluke u vezi sa svojim profesionalnim putem. Pomračenje može otkriti nedostatke u vašim sadašnjim planovima ili vam pokazati nove prilike za napredovanje. To je vreme kada morate balansirati između ličnih ambicija i profesionalnih odgovornosti. Ne bojte se promena, jer one mogu biti ključne za vaš napredak.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će se suočiti sa velikim promenama u vezi sa verovanjima, životnim filozofijama i dugoročnim planovima. Pomračenje može pokrenuti pitanja vezana za obrazovanje, putovanja ili duhovnost. Možda ćete preispitivati svoja verovanja ili osećati potrebu da krenete na novo putovanje, bilo fizičko ili metaforičko. Ovo je vreme za širenje svojih vidika i oslobađanje od ograničenja koja vas sprečavaju da rastete.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelci će osetiti snažan uticaj ovog pomračenja u oblasti zajedničkih resursa, intime i transformacije. Možda ćete preispitivati kako delite svoje vreme, energiju i novac sa drugima. Pomračenje može doneti promene u finansijama, posebno onim vezanim za dugove ili zajedničke resurse. Takođe, ovo je vreme kada se suočavate sa unutrašnjim transformacijama, otpuštate stari emocionalni teret i pripremate se za novi ciklus intimnosti.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Za Jarčeve, pomračenje donosi fokus na partnerske odnose, bilo lične ili poslovne. Možda ćete preispitivati dinamiku svojih najbližih veza i odlučivati koje odnose želite da zadržite, a koje je vreme da napustite. Pomračenje može otkriti neravnoteže u vezama i dati vam priliku da radite na kompromisima ili okončate odnose koji više ne funkcionišu. Takođe, ovo je vreme za postavljanje zdravih granica.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će osetiti uticaj pomračenja u vezi sa zdravljem, svakodnevnim obavezama i rutinama. Možda ćete se suočiti sa potrebom da napravite značajne promene u načinu na koji brinete o svom zdravlju, bilo fizičkom ili mentalnom. Pomračenje može doneti promene u vašoj radnoj okolini ili obavezama, pozivajući vas da reorganizujete svoj raspored i stvorite zdravije navike. Ovo je vreme za brigu o sebi i balansiranje između posla i odmora.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će doživeti intenzivne emotivne promene, posebno u vezi sa kreativnošću, ljubavlju i decom. Pomračenje može osvetliti vaše najdublje želje i strahove u ljubavi, kao i u odnosu sa decom ili kreativnim projektima. Ovo je vreme za otpuštanje starih obrazaca ponašanja i prepuštanje svojoj kreativnoj i emotivnoj strani. Pomračenje vas poziva da rizikujete u ljubavi i prepustite se srcu.

Ovo pomračenje supermeseca donosi svima priliku za introspekciju, emotivno oslobađanje i preispitivanje životnih prioriteta. Bez obzira na to koliko teški procesi mogu biti, ovo je vreme za rast i transformaciju.

Stranice: 1 2