Pun Mesec u Ribama, koji se dešava 18. septembra, nosi sa sobom talas snažne emocionalne i duhovne energije.

Pun Mesec u Ribama, koji se dešava 18. septembra, nosi sa sobom talas snažne emocionalne i duhovne energije.

11. Septembra 2024 0 By Luca

Pun Mesec u Ribama, koji se dešava 18. septembra, nosi sa sobom talas snažne emocionalne i duhovne energije. Ribe su znak povezan sa intuicijom, maštom, snovima i dubljim unutrašnjim svetom. Kada je Mesec u ovom znaku, on pojačava našu empatiju i emotivnu osetljivost, ali i donosi priliku za introspekciju i isceljenje. Ovaj pun Mesec često nagoveštava završetke, oslobađanje od starih obrazaca i pripremu za novi početak.

Evo kako će ovaj pun Mesec posebno uticati na svaki horoskopski znak:

Ovan (21. mart – 19. april)

Za Ovna, ovaj pun Mesec aktivira tvoju dvanaestu kuću, kuću tajni, podsvesti i povlačenja. Osetićeš jaku potrebu da se povučeš i pronađeš unutrašnji mir. Možeš se suočiti sa potisnutim emocijama ili starim problemima iz prošlosti koje je sada vreme da pustiš. Sanjaćeš živopisne snove, a intuicija ti može pomoći da shvatiš dublje aspekte svog unutrašnjeg života. Ovo je dobar trenutak za odmor, meditaciju i osamljivanje, kako bi se regenerisao za nadolazeći period.

Bik (20. april – 20. maj)

Pun Mesec u Ribama donosi ti promene u društvenim krugovima i prijateljstvima, jer aktivira tvoju jedanaestu kuću zajednice, timova i dugoročnih ciljeva. Možeš završiti jedan ciklus u prijateljstvu ili se distancirati od nekih osoba koje ti više ne odgovaraju. Takođe, intuicija će ti pomoći da prepoznaš ko su tvoji pravi prijatelji, a ko te iscrpljuje. Ovo je dobar trenutak da se fokusiraš na svoje ciljeve i da preispitaš da li su tvoji trenutni planovi u skladu s tvojom vizijom budućnosti.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Za Blizance, ovaj pun Mesec osvetljava desetu kuću karijere i društvenog statusa. Možeš se suočiti s velikim odlukama u vezi s poslom ili promenama u karijeri. Ako si naporno radio na nekom projektu, sada možeš videti rezultate svog truda. Ovaj period je takođe odličan za razmišljanje o tome šta želiš u karijeri i gde vidiš sebe u budućnosti. Kreativne ideje mogu ti pomoći da unaprediš svoj profesionalni put.

Rak (21. jun – 22. jul)

Pun Mesec u Ribama snažno utiče na tvoju devetu kuću filozofije, putovanja i višeg obrazovanja. Osetićeš snažnu želju za proširenjem svojih vidika, bilo kroz putovanja, učenje ili duhovno istraživanje. Ovaj period je idealan za promišljanje o tvom životnom putu i smislu života. Možeš biti inspirisan da potražiš nova znanja, proučavaš duhovne prakse ili istražuješ različite kulture. Mogući su i završeci obrazovnih ili pravnih procesa.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Ovaj pun Mesec aktivira tvoju osmu kuću intime, transformacije i zajedničkih resursa. Bićeš u kontaktu sa dubljim emocijama i možda ćeš morati da se suočiš sa strahovima ili neizvesnostima u vezi sa bliskošću ili finansijama. Ovo je vreme transformacije i otpuštanja stvari koje ti više ne služe, posebno u vezi s emotivnim vezama i finansijskim pitanjima. Takođe, možeš doći do značajnih otkrića o tome šta zaista želiš u intimnim odnosima.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Pun Mesec u Ribama donosi fokus na tvoj ljubavni život i partnerske odnose, jer osvetljava tvoju sedmu kuću veza. Možeš osetiti potrebu da preispitaš postojeće odnose ili da doneseš odluke u vezi sa partnerstvom. Ako postoji neravnoteža u vezi, sada je vreme da to rešavaš. Pun Mesec može doneti jasnoću u vezi sa tvojim emotivnim potrebama i načinom na koji se odnosiš prema drugima. Mogući su završeci u nekom odnosu ili transformacija postojeće veze.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2