Pun Mesec u Ribama, koji se dešava 18. septembra, nosi sa sobom talas snažne emocionalne i duhovne energije.

Pun Mesec u Ribama, koji se dešava 18. septembra, nosi sa sobom talas snažne emocionalne i duhovne energije.

11. Septembra 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Za Vagu, ovaj pun Mesec donosi promene i osvešćivanje u vezi sa zdravljem i svakodnevnim obavezama, jer osvetljava tvoju šestu kuću rada, zdravlja i rutine. Možeš osetiti potrebu da promeniš svoj svakodnevni ritam, da uvedeš zdravije navike ili da se fokusiraš na mentalno i fizičko blagostanje. Ovo je dobar trenutak za preispitivanje životnog balansa između posla i odmora. Intuitivno ćeš osetiti koje promene treba da napraviš kako bi se bolje brinuo o sebi.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Pun Mesec u Ribama osvetljava tvoju petu kuću ljubavi, kreativnosti i dece. Možeš doživeti promene u svom ljubavnom životu, ili će ti intuicija pomoći da produbiš emotivne veze sa voljenim osobama. Ovo je takođe vreme za istraživanje svojih kreativnih potencijala. Možeš završiti neki umetnički projekat ili pronaći novu inspiraciju. Ako imaš decu, ovaj period može doneti nove izazove ili završetke u njihovim životima koji utiču i na tebe.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Za Strelca, ovaj pun Mesec donosi promene u vezi sa domom i porodicom, jer aktivira tvoju četvrtu kuću doma i porodičnog života. Moguće su promene u dinamici porodičnih odnosa, ili ćeš možda osetiti potrebu da se oslobodiš starih obrazaca koji su povezani s tvojim porodičnim nasleđem. Takođe, možeš razmišljati o selidbi, renoviranju ili preuređenju svog životnog prostora kako bi se osećao udobnije i emotivno stabilnije.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Ovaj pun Mesec utiče na tvoju treću kuću komunikacije, bližih odnosa i obrazovanja. Možda ćeš doći do važnih razgovora s prijateljima ili rodbinom, koji će ti pomoći da razjasniš neka pitanja. Takođe, ovo je period kada možeš završiti neki edukativni proces ili projekat vezan za pisanje ili govorništvo. Intuicija ti može pomoći da pronađeš nove načine komunikacije koji su u skladu s tvojim unutrašnjim osećanjima.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Pun Mesec u Ribama donosi fokus na tvoje finansije i vrednosti, jer osvetljava tvoju drugu kuću novca i materijalnih resursa. Možda ćeš razmisliti o tome kako upravljaš novcem, ili ćeš osetiti potrebu da promeniš svoj pristup zaradi. Takođe, možeš osvestiti šta ti je zaista važno u životu, ne samo u materijalnom, već i u emotivnom smislu. Sada je vreme da otpustiš stare strahove ili nesigurnosti vezane za finansijsku sigurnost.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Za Ribe, ovaj pun Mesec je izuzetno važan, jer se dešava u tvom znaku i osvetljava tvoju prvu kuću ličnosti i identiteta. Osećaćeš snažan talas emocija i intuicije koji će ti pomoći da jasno sagledaš sebe i svoj pravac u životu. Možeš doći do važnih otkrića o tome ko si i šta želiš. Ovo je trenutak kada se stari obrasci završavaju, a ti si spreman da otvoriš novo poglavlje u svom životu, sa više jasnoće i unutrašnje snage.

Pun Mesec u Ribama je vreme emotivnog i duhovnog pročišćenja, gde je važno osluškivati intuiciju i dozvoliti sebi da otpustimo sve što nas opterećuje.

Stranice: 1 2