Severni cvor u Ribama , predstavlja lekcije koje moramo nauciti, nekome se menja zivot iz korena.

Severni cvor u Ribama , predstavlja lekcije koje moramo nauciti, nekome se menja zivot iz korena.

13. Septembra 2024 0 By Luca

Severni čvor predstavlja karmički put i lekcije koje trebamo naučiti u ovom životu. Kada se Severni čvor nalazi u znaku Riba, univerzum nas poziva da se povežemo sa duhovnošću, empatijom, kreativnošću i unutrašnjim mirom. Ljudi se suočavaju sa izazovima vezanim za kontrolu i racionalnost (kvaliteti suprotnog znaka Device), i treba da nauče da prihvate promene, neizvesnost i veruju intuiciji.

Evo kako tranzit Severnog čvora u Ribama utiče na svaki znak Zodijaka:

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovan se suočava sa potrebom da uspori i posluša unutrašnji glas. Ovo je vreme da se Ovan poveže sa duhovnošću i dubljim nivoima postojanja. Morate naučiti da prepoznate vrednost emocija i intuicije, umesto da se oslanjate samo na akciju i logiku.

Bik (20. april – 20. maj)

Bikovi su pozvani da se povežu sa humanitarnim radom i kreativnim izražavanjem. Biće važno da prestanete da se vezujete za materijalne stvari i usmerite pažnju ka duhovnom bogatstvu i osećaju svrhe. Očekuju vas lekcije o davanju i prilagođavanju.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci će morati da balansiraju intelekt i intuiciju. Severni čvor u Ribama traži od vas da više slušate svoje srce, a manje glavu. U poslu i komunikaciji, umesto analize, fokusirajte se na kreativne i empatične pristupe.

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi se fokusiraju na unutrašnji mir i emotivno isceljenje. Severni čvor u Ribama podseća vas da prepoznate važnost duhovnog puta i introspekcije. Povezivanje sa sopstvenim osećanjima i praštanje sebi i drugima biće ključni za vaš napredak.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će učiti o važnosti žrtvovanja za druge. Oslanjanje na sopstvenu kreativnost i davanje bez očekivanja postaju glavne teme. Takođe, ovo je period kada ćete se suočiti sa sopstvenim ego pitanjima i potrebi da uvažite unutrašnju transformaciju.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Devicama, kao suprotnom znaku Riba, ovaj tranzit donosi izazov da se oslobode preterane potrebe za kontrolom i perfekcionizmom. Naučićete da prihvatite nesavršenosti i dozvolite intuiciji da vas vodi kroz život. Zdravlje i balans emocija postaju prioritet.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage će biti pozvane da rade na unutrašnjem miru i harmoniji kroz spiritualne prakse. Važno je da se udaljite od spoljašnjih očekivanja i usmerite ka svom unutrašnjem svetu. Duhovna ravnoteža će vam pomoći da donesete bolje odluke u odnosima.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2