Severni cvor u Ribama , predstavlja lekcije koje moramo nauciti, nekome se menja zivot iz korena.

Severni cvor u Ribama , predstavlja lekcije koje moramo nauciti, nekome se menja zivot iz korena.

13. Septembra 2024 0 By Luca

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će se suočiti sa dubokim transformacijama kroz povezivanje sa svojim emocionalnim svetom. Severni čvor u Ribama donosi lekcije o puštanju kontrole i prepuštanju životnim tokovima. Vaša intuicija biće snažnija nego ikada, a duhovni razvoj prioritet.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelci će osećati potrebu za unutrašnjim istraživanjem i otkrivanjem dubljeg smisla života. Biće važno da se povežete sa svojim duhovnim putem, a ne samo sa fizičkim putovanjima. Vaša filozofija života će evoluirati u pravcu dubljeg razumevanja empatije i saosećanja.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi su pozvani da balansiraju između svojih ambicija i duhovnog razvoja. Ovo je vreme da oslobodite stres i fokusirate se na ono što donosi unutrašnji mir. Prihvatite da ne možete kontrolisati sve, i prepustite se tokovima života i intuiciji.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će biti motivisane da se povežu sa svojim idealima i duhovnim principima. Severni čvor u Ribama traži od vas da delujete iz empatije i brige za društvo. Kreativnost će vam pomoći da prenesete svoje ideje na praktične načine koji mogu poboljšati svet oko vas.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe su u centru ovog tranzita, i ovo je period kada ćete osećati snažan poziv ka samospoznaji. Vaša intuicija i duhovnost će biti na vrhuncu, a bićete vođeni unutrašnjim osećajem svrhe. Sada je vreme da se oslobodite starih strahova i prepustite svom unutrašnjem vodstvu.


Severni čvor u Ribama donosi svima poziv da se povežu sa svojim emotivnim i duhovnim svetom, dok otpuštaju potrebu za kontrolom i savršenstvom. Ovaj tranzit nudi priliku za razvoj intuicije, mašte i empatije, kao i lekcije o prilagođavanju životnim tokovima.

Stranice: 1 2