Astroloska predvidjanja od 15 do 30 septembra !

Astroloska predvidjanja od 15 do 30 septembra !

14. Septembra 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Ljubav: Septembar donosi harmoniju u veze. Za slobodne Vage, mogući su neočekivani susreti krajem meseca. Posao: Pojačana je kreativnost i diplomatske sposobnosti. Važno je iskoristiti ovaj period za nove kontakte. Zdravlje: Posvetite se mentalnom odmoru i meditaciji.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Ljubav: Intenzivne emocije dolaze do izražaja. Povedite računa o ljubomori ili preteranoj posesivnosti. Posao: Očekujte promene u radnom okruženju. Kraj meseca može doneti neočekivane prilike. Zdravlje: Povedite računa o energiji, bavite se sportom.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Ljubav: Ljubavni život dobija na dinamici. Slobodni Strelčevi mogli bi ući u uzbudljivu novu vezu. Posao: Očekujte nove izazove i projekte. Uspesi dolaze, ali je važno da ostanete disciplinovani. Zdravlje: Vreme je za fizičku aktivnost, moguće su povrede ako ne budete oprezni.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Ljubav: Stabilnost u vezama dolazi u prvi plan. Moguće su odluke vezane za zajedničke finansije ili dugoročne planove. Posao: Karijera je u fokusu. Ovaj period je idealan za postavljanje dugoročnih ciljeva. Zdravlje: Potrudite se da balansirate obaveze sa vremenom za odmor.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Ljubav: Slobodne Vodolije će biti posebno privučene nekim ko je drugačiji. Ako ste u vezi, partnerstvo dobija novu dimenziju. Posao: Mogućnosti za inovacije i kreativna rešenja. Krajem meseca mogući su novi poslovni kontakti. Zdravlje: Povedite računa o mentalnom zdravlju, uvedite više fizičke aktivnosti.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ljubav: Romantični odnosi će biti posebno emotivni. Moguće su duboke promene u ljubavnom životu. Posao: Pripremite se za završavanje starih projekata i planiranje novih početaka. Fokusirajte se na detalje. Zdravlje: Posvetite se sebi, bavite se kreativnim hobijima.

Ovo su opšti pregledi, a lični horoskopi mogu se razlikovati zavisno od vaše natalne karte.

Stranice: 1 2