Jesenje ljubavi pred Ovnovima je divno vreme a Blizanci su u potrazi za ravnotezom.

Jesenje ljubavi pred Ovnovima je divno vreme a Blizanci su u potrazi za ravnotezom.

14. Septembra 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vaga, koja vlada jesenjom sezonom, imaće razigrano i romantično razdoblje. Ljubav će cvetati, a vi ćete biti magnetski privlačni. Slobodne Vage mogle bi se naći u dilemi između dve osobe ili situacije, dok će zauzete Vage uživati u harmoniji i uravnoteženim odnosima. Ovo je pravo vreme za zajedničke aktivnosti i romantične gestove.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će ove jeseni biti posebno strastvene i intenzivne. Vaša ljubavna energija će privlačiti partnere, a vaša veza će biti puna dubokih emocija. Slobodne Škorpije će uživati u tajanstvenim i intrigantnim vezama, dok će zauzeti Škorpioni raditi na jačanju povezanosti sa partnerom. Pazite da ne budete previše posesivni.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi će u jesen biti skloni avanturama i istraživanju novih ljubavnih teritorija. Slobodni Strelčevi bi mogli započeti uzbudljivu vezu s nekim ko dolazi iz daleka ili ko je potpuno drugačiji od njih. Zauzeti Strelčevi će se truditi da unesu svežinu u svoj odnos kroz zajednička putovanja ili nove aktivnosti. Osećaćete potrebu za slobodom, ali i za povezanošću.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će ove jeseni biti fokusirani na stabilnost u ljubavi. Slobodni Jarčevi će biti selektivni i tražiće ozbiljne, dugoročne partnere. Zauzeti Jarčevi će se posvetiti planiranju budućnosti sa partnerom i raditi na učvršćivanju temelja svoje veze. Ovo je period u kojem ćete osećati potrebu za sigurnošću i trajnošću u ljubavi.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će u jesen doživeti period emotivne slobode i radoznalosti. Slobodne Vodolije će biti privučene nekonvencionalnim i neobičnim osobama, dok će zauzete Vodolije želeti da osveže svoju vezu kroz zajedničke projekte i aktivnosti. Pazite da ne budete previše distancirani i da ne zanemarite partnerove emocionalne potrebe.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će u jesen biti romantične i sanjive, ali i sklone emotivnoj introspekciji. Slobodne Ribe će biti privučene duhovnim i emotivnim vezama, dok će zauzete Ribe raditi na dubljoj povezanosti sa svojim partnerom. Ovaj period je odličan za izražavanje osećanja i rad na zajedničkim snovima i planovima. Pazite da ne budete previše idealistični i pokušajte da ostanete u kontaktu sa realnošću.

Jesen donosi prilike za emotivno sazrevanje, nove početke i produbljivanje postojećih veza za sve znakove.

Stranice: 1 2