Turbulentan period je pred njima , nekoga cekaju ljubavni raskidi.

Turbulentan period je pred njima , nekoga cekaju ljubavni raskidi.

14. Septembra 2024 0 By Luca

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strah od gubitka slobode: Strelac voli slobodu i nezavisnost, a ovaj period može izazvati osećaj da ga partner “guši” ili ograničava. Strelčevi će se osećati nelagodno ako osete da veza postaje previše ozbiljna ili ako partner zahteva više obaveza i posvećenosti nego što su spremni da pruže.

Ključni izazovi:

  • Potreba za avanturom: Strelac može osetiti da mu u vezi nedostaje avantura i uzbuđenje, što ga može navesti da traži nove izazove van odnosa. Ako veza postane monotona, Strelac može početi da se povlači.
  • Strah od obaveza: Partner koji zahteva ozbiljne razgovore o budućnosti ili dublju posvećenost može uplašiti Strelca, koji će početi da preispituje da li je spreman na taj nivo ozbiljnosti.
  • Mogućnost raskida: Ako se Strelac oseća zarobljeno, može brzo doneti odluku o prekidu veze kako bi se oslobodio pritiska. Takođe, ako oseti da veza ograničava njegovu slobodu, biće sklon naglom prekidu.

Kako izbeći raskid: Strelčevima je savet da pronađu ravnotežu između slobode i posvećenosti. Partner treba da razume njihovu potrebu za nezavisnošću, ali i Strelac treba da prepozna važnost kompromisa. Otvorena komunikacija o željama i granicama može pomoći da se izbegne raskid.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<


Zaključak:

Ovan, Lav i Strelac ulaze u period kada će odnosi biti pod stresom, a raskidi mogu biti na pomolu ako ne budu radili na komunikaciji i kompromisima. Ovi znakovi moraju naučiti kako da prevaziđu izazove na miran način i da ne dozvole da impulsivnost, ego ili strah od obaveza prevladaju.