Zadnji dani leta, Bikovi osecaju potrebu da vise vremena provode kod kuce, a vagama sledi samo harmonija .

Zadnji dani leta, Bikovi osecaju potrebu da vise vremena provode kod kuce, a vagama sledi samo harmonija .

14. Septembra 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Za Vage, poslednji dani leta donose harmoniju i balans. Osećaćete potrebu da uspostavite ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Ljubavni odnosi će biti u fokusu, a moguće su romantične prilike za slobodne Vage. Na poslu, kreativnost će biti na vrhuncu, pa iskoristite ovaj period da izrazite svoje ideje i povežete se s važnim saradnicima.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će doživeti intenzivan kraj leta, sa fokusom na emotivne promene. Možda ćete osetiti potrebu da se povučete i preispitate svoje odnose. Ovo je vreme za transformaciju i odbacivanje svega što vas emotivno opterećuje. Na poslovnom planu, moguće su promene u radnom okruženju, pa budite spremni na prilagođavanje.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi će u poslednjim danima leta biti puni optimizma i entuzijazma. Osećaćete potrebu za avanturama i novim iskustvima. Ovo je odlično vreme za putovanja ili planiranje novih poslovnih poduhvata. Na ljubavnom planu, slobodni Strelčevi mogu upoznati nekoga zanimljivog, dok će oni u vezi uživati u zajedničkim avanturama.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevima, poslednji dani leta donose fokus na karijeru i finansije. Bićete motivisani da postavite nove ciljeve i napravite konkretne planove za jesen. Na ljubavnom planu, moguće su promene ili razgovori o budućnosti veze. Osećaćete potrebu za stabilnošću, pa je važno da budete iskreni prema partneru i sebi.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će u poslednjim danima leta osećati kreativnu energiju i potrebu za inovacijama. Ovo je odlično vreme za rad na kreativnim projektima ili povezivanje s ljudima koji dele vaše vizije. U ljubavi, moguće su neočekivane promene, pa budite spremni na iznenađenja. Slobodne Vodolije bi mogle upoznati nekoga ko ih intelektualno inspiriše.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će u poslednjim danima leta biti posebno intuitivne i emotivne. Osećaćete potrebu da se povežete s partnerom na dubljem nivou, a moguće su i romantične prilike za slobodne Ribe. Na poslovnom planu, ovaj period donosi prilike za kreativne projekte i rad na onome što vas emotivno ispunjava.

Stranice: 1 2