Ciganski horoskop za drugu polovinu septembra za sve znake zodijaka.

Ciganski horoskop za drugu polovinu septembra za sve znake zodijaka.

15. Septembra 2024 0 By Luca

Evo ciganske prognoze za drugu polovinu septembra za sve znakove, inspirisane narodnom astrologijom i simbolikom ciganskih karata. Ove prognoze fokusiraju se na svakodnevne situacije, sudbinske preokrete i važne događaje koji te mogu očekivati u periodu do kraja meseca.

Ovan (21. mart – 19. april)

Karta: Oficir
Oficir simbolizuje autoritet, pravne stvari i važna dokumenta. Ovan može očekivati da se u drugoj polovini septembra suoči s birokratijom ili važnim odlukama vezanim za posao ili pravne poslove. Pazi na detalje u ugovorima ili dokumentima koje potpisuješ, jer će to biti ključna tema ovog perioda. U ljubavi, stabilnost dolazi kroz jasno definisane dogovore.

Bik (20. april – 20. maj)

Karta: Kuća
Bikove čeka period u kojem će fokus biti na domu i porodici. Moguće je renoviranje, selidba ili ulaganje u dom. Ovo je vreme stabilnosti, a kuća simbolizuje sigurnost i mir. Na ljubavnom planu, domaća atmosfera će biti od presudne važnosti, pa obrati pažnju na odnose unutar kuće i porodice.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Karta: Ljubavnica
Ljubavnica u ciganskim kartama označava ljubavne susrete, strast i intimnost. Blizance očekuje uzbudljiv period na emotivnom planu, bilo da su slobodni ili zauzeti. Moguće je upoznavanje nove osobe koja će izazvati snažne emocije. Ako si već u vezi, drugi deo septembra donosi više strasti i romantičnih trenutaka.

Rak (21. jun – 22. jul)

Karta: Pismo
Pismo donosi važne vesti i komunikaciju. Rakovi će tokom ovog perioda dobijati bitne informacije koje mogu promeniti tok događaja. Možda ćeš dobiti poziv koji si dugo čekao, ili ćeš završiti važne dogovore. U ljubavi, očekuj emotivne poruke ili pomirenja, naročito ako si bio u svađi s nekim.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Karta: Sudija
Lavovi će se u drugoj polovini septembra suočiti sa situacijama u kojima će morati da donesu važne odluke. Karta Sudija simbolizuje pravednost, ali i sudbinu. U poslu možeš očekivati presudne momente koji će definisati tvoj budući uspeh. U ljubavi, pazi da ne budeš previše kritičan prema partneru, jer su moguće nesuglasice.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Karta: Nada
Karta Nada donosi optimizam i obećava pozitivne promene. Device će u drugoj polovini septembra osećati talas optimizma i mogućnosti da realizuju svoje planove. Na poslu ćeš dobiti podršku koju si čekao, a u ljubavi ćeš osetiti olakšanje, jer će se stvari kretati u pozitivnom pravcu. Ova karta najavljuje period ispunjenja želja.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2