Mars je planeta energije, akcije i borbenosti, a njegov tranzit kroz znak Raka donosi specifičan uticaj na sve znakove.

Mars je planeta energije, akcije i borbenosti, a njegov tranzit kroz znak Raka donosi specifičan uticaj na sve znakove.

15. Septembra 2024 0 By Luca

Mars je planeta energije, akcije i borbenosti, a njegov tranzit kroz znak Raka donosi specifičan uticaj na sve znakove, s naglaskom na emotivne reakcije i delovanja koja su povezana sa domom, porodicom i unutrašnjim osećanjima. Mars u Raku nije u svojoj najjačoj poziciji, jer se ovaj znak tradicionalno povezuje s osećanjima, dok je Mars ratnička planeta koja preferira direktnost. Do 18. septembra, ovaj tranzit izaziva emotivnu borbenost i potrebu za zaštitom onoga što nam je najvažnije.

Evo kako Mars u Raku do 18. septembra utiče na svaki znak:

Ovan (21. mart – 19. april)

Mars je tvoj vladajući planet, pa njegov uticaj u Raku donosi izazove vezane za porodicu i dom. Moguće su tenzije u kućnom okruženju ili sukobi s bliskim osobama. Ključno je da kontrolišeš svoju impulsivnost i ne reaguješ previše naglo. Umesto direktne akcije, možda ćeš morati da koristiš diplomatičniji pristup kako bi rešio nesuglasice.

Bik (20. april – 20. maj)

Za Bikove, Mars u Raku pojačava komunikaciju, posebno s članovima porodice ili bliskim prijateljima. Moguće su intenzivne diskusije ili nesuglasice koje proizlaze iz nesporazuma. Pazi na način na koji komuniciraš, jer Mars može doneti sklonost ka rečima izgovorenim u afektu. Ovaj period je dobar za rešavanje porodičnih pitanja koja su dugo bila zanemarena.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Mars u Raku utiče na tvoje finansije i osećaj sigurnosti. Moguće je da se osećaš napeto u vezi s novcem ili resursima. Možda ćeš želeti da uložiš u dom ili da trošiš novac na porodične potrebe. Ipak, pazi da ne reaguješ previše impulsivno kada je u pitanju finansijsko planiranje. Potrebno je strateško razmišljanje.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Rak (21. jun – 22. jul)

Kako Mars prolazi kroz tvoj znak, osetićeš talas energije, ali i pojačanu emotivnu reaktivnost. Možeš biti skloniji zaštiti svojih interesa, porodice i bliskih ljudi. Ovaj tranzit donosi pojačanu potrebu za samoafirmacijom, ali i izazove u međuljudskim odnosima. Ključ je u tome da naučiš kako da kanališeš ovu energiju na konstruktivan način, umesto da reaguješ na svaki emotivni okidač.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Mars u Raku aktivira tvoje unutrašnje emocije i može te učiniti sklonijim introspekciji. Ovo je vreme kada ćeš se možda osećati povučenije nego inače, što nije tipično za tvoj znak. Stres i napetost mogu dolaziti iz prošlih iskustava ili nerešenih emotivnih situacija. Iskoristi ovaj period za emocionalno čišćenje i rad na sebi pre nego što Mars pređe u tvoj znak i donese ti novu energiju.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Mars u Raku utiče na tvoje društvene krugove i prijateljstva. Moguće su nesuglasice s prijateljima ili članovima grupa kojima pripadaš. Pazi da ne reaguješ previše emotivno na tuđe postupke. Umesto toga, pokušaj da pronađeš diplomatski način za rešavanje konflikata. Ovo je dobar period za rad na zajedničkim projektima, ali samo ako se svi slažu u ciljevima.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2