Mars je planeta energije, akcije i borbenosti, a njegov tranzit kroz znak Raka donosi specifičan uticaj na sve znakove.

Mars je planeta energije, akcije i borbenosti, a njegov tranzit kroz znak Raka donosi specifičan uticaj na sve znakove.

15. Septembra 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Mars u Raku stavlja fokus na tvoju karijeru i javni imidž. Osećaćeš pojačanu potrebu da se dokažeš, ali moguća je i povećana tenzija s nadređenima ili kolegama. Pazi da ne reaguješ previše emotivno na kritiku ili pritisak. Umesto toga, koristi ovaj period za strateško planiranje kako bi postigao dugoročne ciljeve u karijeri.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Mars je tvoj suvladar, a njegov tranzit kroz Raka donosi snažne promene u vezi s tvojim pogledima na život, obrazovanje i putovanja. Moguće je da ćeš osećati pojačanu želju za istraživanjem novih oblasti ili dubljih filozofskih pitanja. Ipak, pazi na konflikte s ljudima koji imaju različite stavove od tvojih. Ovo je dobar period za intelektualno usmeravanje energije, ali i za dublje emotivno povezivanje s ljudima.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Mars u Raku donosi fokus na zajedničke resurse i intimne odnose. Moguće su emotivne tenzije u vezi s deljenjem novca ili drugih resursa s partnerom. Ovo je vreme kada bi trebalo da rešavaš stare dugove, bilo finansijske ili emotivne. Tvoja strast prema vezi može biti pojačana, ali pazi da ne postaneš previše posesivan ili ljubomoran.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Mars u Raku se nalazi u tvojoj suprotnoj kući, što znači da ćeš osetiti povećanu napetost u odnosima. Mogući su sukobi s partnerom ili bliskim osobama. Mars te podstiče da se suočiš s problemima direktno, ali pazi da ne reaguješ previše agresivno. Ovaj period zahteva ravnotežu između tvojih potreba i potreba drugih ljudi u tvom životu.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Mars u Raku stavlja fokus na tvoje svakodnevne obaveze i zdravlje. Moguća je povećana napetost u vezi s poslom ili svakodnevnim obavezama. Pazi na zdravlje, jer stres može uticati na tvoje telo. Ovo je dobar period za uvođenje novih rutina koje će ti pomoći da bolje organizuješ svoj život. Obrati pažnju na način na koji se nosiš s emocionalnim stresom.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Mars u Raku donosi pojačanu strast i kreativnost. Ovaj tranzit ti omogućava da se izraziš na emotivan način kroz umetnost ili kreativne projekte. Takođe, možeš očekivati povećanu strast u ljubavi. Ako si u vezi, iskoristi ovaj period za produbljivanje odnosa. Ako si slobodan, moguće je da ćeš upoznati nekoga ko će te snažno emotivno privući.

Zajednički saveti za sve znakove: Mars u Raku donosi potrebu za zaštitom onoga što nam je najvažnije – porodice, doma, emocija. Osećanja će biti intenzivna, pa je važno naučiti kako da ih kontrolišeš. Umesto direktne konfrontacije, pokušaj da koristiš suptilne i diplomatske metode za rešavanje sukoba.

Stranice: 1 2