Ljubavni horoskop za sredu Ovnu voljena osoba pokazuje paznju i postovanje.

Ljubavni horoskop za sredu Ovnu voljena osoba pokazuje paznju i postovanje.

17. Septembra 2024 0 By Luca

VAGA

Drage Vage, uspeh u ljubavi je pred vama. Uspećete da prevaziđete nesuglasice i vratite harmoniju u vezu. Do kraja nedelje, situacija će se stabilizovati, a vi ćete biti ispunjeni srećom i ljubavlju. Ukoliko ste slobodni, možete očekivati značajan susret.

ŠKORPIJA

Škorpije, čudo vas očekuje u ljubavnom životu. Konačno će se ostvariti jedan vaš veliki ljubavni san. Ovaj period je izuzetno povoljan za vas, i desiće se nešto što ste dugo čekali, što će vas ostaviti bez daha.

STRELAC

Dragi Strelčevi, očekuju vas nesuglasice sa partnerom zbog njegovih nepromišljenih postupaka. To će vas emotivno uzdrmati i doneti nervozu. Pokušajte da razgovarate sa partnerom i iznesete svoje osećaje kako biste rešili nesuglasice.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

JARAC

Jarčevi, vaša ljubavna situacija će biti izuzetno povoljna. Partner će vas obradovati lepim gestovima i iznenađenjima, što će vas ispuniti srećom. Do kraja nedelje, uživaćete u harmoniji i ljubavi, a vaša veza će cvetati.

VODOLIJA

Drage Vodolije, suočićete se sa gubitkom poverenja u voljenu osobu. Saznaćete za neki njen postupak koji će vas duboko povrediti. Ovaj period će biti izazovan za vas, jer ćete morati da odlučite da li ćete oprostiti ili krenuti dalje.

RIBE

Ribe, ljubavni problemi su pred vama. Partner će učiniti nešto što će vas duboko povrediti, a vi ćete osećati emotivnu bol i razočaranje. Predstojeći period biće težak, ali će vas podstaći da preispitate vašu vezu i razmislite o budućim koracima.

Stranice: 1 2