Blizancu fali bivsa ljubav , Rak mora da prizna svoje emocije , Riba shvata gde je pogresila …

Blizancu fali bivsa ljubav , Rak mora da prizna svoje emocije , Riba shvata gde je pogresila …

19. Septembra 2024 0 By Luca

VAGA

Povređeni ste, a vaš partner se ponaša kao da se ništa nije desilo. Ovo može biti bolno, jer ne možete da se pomirite s tim da se osećate ignorisano. Razgovarajte sa svojim partnerom o svojim osećanjima i pokušajte da razjasnite situaciju. Iskren dijalog može pomoći u ispravci nesporazuma i vraćanju ravnoteže u vašu vezu.


ŠKORPIJA

Dobićete poruku od bivše ljubavi. Ta osoba još uvek oseća nešto prema vama, ali ne očekujte povratak. Verovatno će vam se obratiti zbog teških trenutaka koje prolazi. Budite oprezni—ne dozvolite da vas iskoriste. Razmislite o svom emocionalnom blagostanju i ne vraćajte se u to što vas povređuje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 


STRELAC

Zaljubljeni ste u prijatelja i to vas muči. Osećate sve veću potrebu da izrazite svoja osećanja, ali strahujete od gubitka prijateljstva. Razmislite o tome šta je za vas važnije—da prećutite ili da otvoreno razgovarate o svojim osećanjima. Uzmite u obzir i moguće ishode, ali najvažnije je da budete iskreni prema sebi.


JARAC

Danas ne očekujte promene u ljubavi. Ovo je savršena prilika za opuštanje i predah od obaveza. Planirajte izlazak uveče kako biste se osvežili i napunili energiju. Uživanje u slobodnom vremenu može doneti novu perspektivu i pomoći vam da se oslobodite svakodnevnog stresa.


VODOLIJA

Razočarani ste u vezu. Mnogi u ovom znaku će se danas suočiti s činjenicom da njihovi partneri ne ispunjavaju njihove emotivne potrebe. Osećaj nedostatka ljubavi i pažnje može biti bolan, a razmislite o tome da li je ovo veza koja vas ispunjava. Ispravite situaciju ili razmotrite mogućnost promene.


RIBE

Pomirenje s voljenom osobom ne dolazi lako. Ako želite da popravite stvari, potrebno je da se potrudite i da pokazate da vam je zaista žao zbog povreda koje ste prouzrokovali. Razgovarajte otvoreno, slušajte osećanja druge osobe i pokažite spremnost na promene. Samo kroz trud možete obnoviti vezu.

Stranice: 1 2