Do kraja leta ostalo je jos par dana evo sta vas u ljubavi ceka.

Do kraja leta ostalo je jos par dana evo sta vas u ljubavi ceka.

19. Septembra 2024 0 By Luca

Ovan (21. mart – 19. april)

Za Ovnove koji su u lošim vezama ili brakovima, jesen donosi mogućnost konačnog razrešenja. Ako je odnos zapao u krizu, postoji šansa da se prevaziđe i obnovi, ali oni koji nisu srećni u svojim vezama verovatno će odlučiti da ih prekinu do kraja godine. Nemojte žaliti za osobom koja vas nije usrećila. Oni u stabilnim vezama moraće da nađu balans između posla i ljubavi, jer će leto i jesen biti povoljni za flert i avanture. Ovnovi će biti puni energije i spremni za osvajanje!

Bik (20. april – 20. maj)

Bikovima jesen donosi mnogo promena u ljubavi, sa mogućnošću da prolaze kroz veoma turbulentan period. Za one koji su u vezi ili braku, situacija će se ili učvrstiti ili dovesti do prekida. Neki će možda odlučiti da stupe u novu vezu, dok završe staru. Slobodni Bikovi imaju velike šanse da se zaljube, verovatno u osobu koja nije iz njihovog grada ili čak iz druge države. Budite spremni da se prepustite ljubavnim avanturama.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Za Blizance, jesen je vreme ljubavnih transformacija. Zauzeti Blizanci će morati da balansiraju između ljubavi i novca, jer će finansijski problemi uticati na njihov odnos. Ako ne uspete da nađete kompromis sa partnerom, moguće je da će se pojaviti treća osoba. Slobodni Blizanci će uživati u flertovanju i pažnji zauzetih osoba, ali bi trebalo biti oprezan kako se ne bi upleli u komplikovane situacije.

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi se suočavaju sa vremenom donošenja velikih odluka. Ako ste u vezi koja vas guši, jesen donosi mogućnost da stavite tačku na to. Od avgusta možete očekivati pojavu nove osobe koja će vas zainteresovati i koja će se truditi da bude blizu vas. Ovo je period kada ćete morati da se oslobodite svih emocionalnih tereta koji vas sprečavaju da budete srećni.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lava očekuje turbulentna jesen, jer će se ljubavni i poslovni život isprepletati. Zauzeti Lavovi će možda ući u poslovni poduhvat sa partnerom, što može dovesti do pozitivnih rezultata. Slobodni Lavovi bi mogli započeti ljubavnu vezu sa kolegom s posla ili osobom koja je veoma posvećena karijeri. Ovo je vreme kada ćete imati priliku da ostvarite značajne promene na oba životna fronta.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device očekuje preporod u ljubavnom životu. Oni koji su u vezi doživeće nezaboravne trenutke sa partnerom, dok slobodni mogu očekivati interesantne susrete sa osobama koje će im privući pažnju. Moguće je da će vam se dopasti mlađa osoba. Ovaj period je idealan za izlazak i uživanje u životu, jer su pred vama mnoge prilike za ljubav.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2