Do kraja leta ostalo je jos par dana evo sta vas u ljubavi ceka.

Do kraja leta ostalo je jos par dana evo sta vas u ljubavi ceka.

19. Septembra 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage mogu očekivati putovanje krajem leta, na kojem će se suočiti s ljubavnim izazovima. Žene rođene u znaku Vage mogu biti privučene osobom u znaku Ovna, dok muškarce može zainteresovati Vodolija. Septembar donosi mogućnost bračne ponude za Vage, što može biti prelomni trenutak u njihovom životu.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Avgust donosi Škorpijama interesantan susret sa osobom u znaku Blizanca ili Jarca, iz kojeg može proisteći lepa ljubavna priča. Zauzeti Škorpioni bi mogli raskinuti vezu zbog pritiska partnera da donesu važne odluke. Važno je da ostanete smireni i donesete odluke koje su u skladu sa vašim željama.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi ovog leta doživljavaju velike preokrete u ljubavi. Neki će se odlučiti da stupe u brak, dok će drugi prekinuti trenutne veze. Slobodni Strelčevi će upoznati osobu koja se bavi javnim poslom i sa kojom bi mogli započeti emotivnu vezu. Ovaj period donosi značajne promene na emotivnom planu, a slobodni Strelčevi mogu očekivati novo poznanstvo koje će im promeniti život.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi ulaze u veoma turbulentan period na emotivnom planu. Bićete u dilemi da li se vratiti staroj ljubavi ili započeti vezu sa osobom koju ćete upoznati posle 20. avgusta. Do kraja leta pojaviće se osoba za koju ćete biti sigurni da je ona prava. Važno je da slušate svoje srce i donesete odluku koja vas čini srećnim.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će ovog leta biti pred važnim životnim odlukama. Mnogi će imati priliku da započnu zajednički život ili da uđu u brak sa dugogodišnjim partnerom. Slobodni Vodolije će nakon 27. avgusta upoznati Blizanca ili Vagu, što će ostaviti snažan utisak na njih. Ovaj period donosi ozbiljne i dugoročne promene u vašem ljubavnom životu.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribama se u septembru otvara mogućnost za započinjanje veoma lepe ljubavne veze. Međutim, pre nego što uplovite u novu ljubavnu priču, morate raščistiti sa bivšom simpatijom. Zauzeti pripadnici znaka će imati priliku da započnu zajednički život sa voljenom osobom do kraja leta, što može biti prelomni trenutak u njihovom odnosu.

Stranice: 1 2