Vazna astroloska desavanja do kraja septermbra.

Vazna astroloska desavanja do kraja septermbra.

19. Septembra 2024 0 By Luca

Ovan (21. mart – 19. april)

Krajem septembra, Ovnovi će osetiti snažan pritisak na profesionalnom planu. Mars, njihov vladar, trenutno je u zoni karijere, što donosi potrebu da se istakneš u poslu i preuzmeš odgovornost. Međutim, zbog Merkura koji je do nedavno bio retrogradan, i dalje postoji oprez u komunikaciji sa nadređenima. Nezavisno od toga, prilike za napredak se pojavljuju, a posebno tokom poslednje sedmice meseca kada je moguće doneti važne odluke o karijeri. U ljubavi, strasti se pojačavaju, a moguće je i iznenadno razjašnjavanje nekih nesporazuma sa partnerom.

Bik (20. april – 20. maj)

Bikovima do kraja meseca dolazi u fokus stabilizacija emotivnih odnosa. S obzirom da je Venera, planeta ljubavi, ponovo u direktnom hodu, harmonija se vraća u ljubavne i porodične odnose. Ovo je idealno vreme za jačanje veze, razgovore o zajedničkoj budućnosti, pa čak i planiranje proširenja porodice. Na poslovnom planu, možeš očekivati značajne promene koje zahtevaju prilagođavanje, ali će doneti dugoročnu sigurnost. Obrati pažnju na troškove, jer je moguće da te iznenade neplanirani izdatci.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Kraj septembra donosi Blizancima fokus na zdravlje i svakodnevne obaveze. Ako se osećaš iscrpljeno, važno je da napraviš pauzu i promeniš način na koji organizuješ svoje obaveze. Ovaj period je idealan za uvođenje novih navika koje će poboljšati tvoje fizičko i mentalno stanje. Takođe, profesionalno okruženje postaje intenzivnije, a mogući su razgovori o unapređenju ili promeni pozicije. Kraj meseca donosi priliku da stabilizuješ odnose sa saradnicima i bolje organizuješ svoje poslovne aktivnosti.

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi će se do kraja meseca fokusirati na ljubav i kreativne projekte. Ovo je vreme kada možeš dublje povezati sa svojim partnerom, posebno kroz iskrene razgovore o zajedničkoj budućnosti. Ako si slobodan, moguće je da upoznaš nekoga ko ti može promeniti perspektivu na ljubav. Takođe, ovo je odličan period za rad na kreativnim projektima, gde ćeš moći da izraziš svoje emocije na nov način. Na porodičnom planu, moguće su promene koje će doneti osećaj sigurnosti i stabilnosti.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Za Lavove, kraj septembra donosi fokus na porodicu i dom. Bićeš motivisan da rešiš sve nesuglasice u kući, a moguće su i promene vezane za selidbe ili renovacije. Finansije dolaze u centar pažnje, jer će biti potrebno da reorganizuješ svoje troškove kako bi obezbedio dugoročnu stabilnost. Na ljubavnom planu, situacija se smiruje nakon turbulentnog perioda, a možeš očekivati više razumevanja sa partnerom. Kraj meseca donosi osećaj mira i unutrašnje sigurnosti.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Septembar je za Device mesec komunikacije i učenja. Kraj meseca donosi nove prilike za obrazovanje ili razvoj veština koje će ti pomoći da unaprediš karijeru. Moguće je i donošenje važnih odluka koje se tiču ličnih planova ili odnosa sa bliskim osobama. Merkur, tvoj vladar, je sada u direktnom hodu, što znači da se osećaš spremnim za donošenje dugoročnih odluka. Takođe, ovo je dobar period za poboljšanje odnosa sa braćom, sestrama ili komšijama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2