Vazna astroloska desavanja do kraja septermbra.

Vazna astroloska desavanja do kraja septermbra.

19. Septembra 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Za Vage, fokus do kraja septembra ostaje na finansijama. Možeš očekivati priliku da poboljšaš svoju materijalnu situaciju, bilo kroz povećanje plate ili kroz dodatne projekte. S obzirom da tvoj vladar, Venera, sada direktno hoda, situacija u ljubavi se stabilizuje, a moguće je da doneseš važne odluke o vezi ili braku. Takođe, budi spreman da istražiš nove mogućnosti koje se tiču tvojih talenata i hobija, jer se tu krije potencijal za dodatnu zaradu.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Kraj septembra donosi Škorpijama vreme lične transformacije. Ovaj period je idealan za preispitivanje ličnih ciljeva i odnosa. Venera u zoni karijere može doneti nove poslovne prilike, ali i potrebu za dubljim povezivanjem sa saradnicima. Ako si u vezi, moguće je da će partner želeti dublje obaveze ili razgovore o budućnosti. Emotivna strana tvog života dolazi u prvi plan, a moguće su i promene u ličnim stavovima i percepcijama.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Za Strelčeve, septembar je mesec introspekcije. Moguće je da ćeš osećati potrebu da se povučeš i radiš na sebi, kroz meditaciju ili druge tehnike ličnog razvoja. Profesionalno, možeš očekivati smirivanje situacije i mogućnost da organizuješ svoje projekte na bolji način. Kraj meseca donosi priliku za putovanja ili planiranje novih avantura, bilo u privatnom ili poslovnom kontekstu. Takođe, bićeš inspirisan da započneš nove projekte vezane za obrazovanje ili kreativnost.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Za Jarčeve, društveni život dolazi u fokus krajem septembra. Ovo je period kada možeš proširiti svoju mrežu kontakata i stvoriti važne poslovne veze. Moguće je da ćeš biti pozvan na važne društvene događaje ili prilike za umrežavanje. Na ljubavnom planu, situacija se stabilizuje, a moguće su i nove veze kroz poslovne kontakte. Karijera ostaje stabilna, ali je važno balansirati između ličnih ambicija i vremena koje posvećuješ drugima.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Kraj septembra donosi fokus na karijeru za Vodolije. Moguće su važne promene ili prilike za unapređenje. Ovo je period kada ćeš biti primoran da preuzmeš odgovornost i dokažeš svoju sposobnost u profesionalnom svetu. Takođe, mogući su razgovori o dugoročnim poslovnim planovima. U ljubavi, situacija je stabilna, ali možeš osećati potrebu za više slobode i prostora. Kraj meseca donosi prilike za reorganizaciju života i postavljanje novih ciljeva.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Za Ribe, kraj septembra donosi fokus na proširenje znanja i horizonta. Možeš očekivati prilike za putovanja ili uključivanje u projekte koji zahtevaju dublje istraživanje. Ovo je idealno vreme za promišljanje o duhovnom rastu i ličnom razvoju. Takođe, moguća je pojačana komunikacija sa ljudima iz inostranstva ili uključivanje u međunarodne projekte. Na ljubavnom planu, stvari se stabilizuju, a moguće su nove veze kroz obrazovne aktivnosti ili putovanja.

Stranice: 1 2