Ciganski horoskop za pocetak jeseni za sve znake zodijaka .

Ciganski horoskop za pocetak jeseni za sve znake zodijaka .

21. Septembra 2024 0 By Luca

7. Vaga (24. septembar – 23. oktobar)Vaga

Kao i simbol, Vaga u ciganskom horoskopu predstavlja ravnotežu. Početak jeseni za Vage donosi harmoniju i balans, posebno u međuljudskim odnosima. U ljubavi i poslu, ključ će biti da pronađete sredinu i ne preterujete u jednom pravcu. Usmerite se na unutrašnju stabilnost.

8. Škorpija (24. oktobar – 22. novembar)Nož

Nož simbolizuje odlučnost i sposobnost rezanja prošlosti. Početak jeseni donosi Škorpijama snažnu potrebu da preseku sa stvarima koje ih više ne služe. To može biti u vezi, karijeri ili ličnom životu. Pokažite hrabrost i krenite napred, oslobođeni tereta prošlosti.

9. Strelac (23. novembar – 21. decembar)Kovanica

Kovanica označava sreću i prosperitet. Početak jeseni donosi Strelcima sreću u finansijskim i poslovnim poduhvatima. Ovaj period može doneti neočekivane prilike, posebno vezane za putovanja i obrazovanje. U ljubavi, budite otvoreni i velikodušni.

10. Jarac (22. decembar – 20. januar)Zamak

Zamak simbolizuje sigurnost i postignuće. Za Jarčeve, početak jeseni donosi fokus na karijeru i stvaranje stabilne osnove za budućnost. Ovaj period je povoljan za dugoročne planove i postizanje ciljeva. U ljubavi, pružite partneru osećaj sigurnosti.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

11. Vodolija (21. januar – 19. februar)Ključ

Ključ simbolizuje otključavanje novih mogućnosti. Početak jeseni za Vodolije donosi važne uvide i prilike za promenu. Bilo da se radi o karijeri, ljubavi ili ličnom razvoju, ovaj period je ključan za otkrivanje novih pravaca. Slušajte svoju intuiciju.

12. Ribe (20. februar – 20. mart)Svetiljka

Svetiljka simbolizuje svetlost i vodstvo. Ribe će na početku jeseni biti u prilici da osvetle svoj put, bilo u duhovnom ili emotivnom smislu. Ovaj period je idealan za introspekciju i pronalaženje dubljeg smisla u životu i ljubavi. Sledite svoj unutrašnji glas.

Svaki znak zodijaka ima poseban simbol u ciganskom horoskopu, koji donosi uvid u ključne događaje i energije na početku jeseni. Pronađite ravnotežu i sledite svoj put sa poverenjem.

Stranice: 1 2