Mitoloski egipatski horoskop za jesen za sve znake zodijaka.

Mitoloski egipatski horoskop za jesen za sve znake zodijaka.

21. Septembra 2024 0 By Luca

7. Vaga (Ma'at)

Ljubav: Vage će tražiti ravnotežu u ljubavi. Kao Ma'at, boginja pravde, ove jeseni će se posvetiti održavanju harmonije u odnosima. Karijera: Vaša diplomatska priroda će vam pomoći da rešite nesuglasice na poslu. Ovaj period donosi mogućnosti za saradnju.

8. Škorpija (Anubis)

Ljubav: Škorpije će biti vođene dubokim emocijama. Kao Anubis, simbol transformacije, očekujte intenzivne veze i emotivne promene. Karijera: Ovaj period donosi prilike za istraživanje novih puteva. Vaša intuicija će vas voditi ka uspehu.

9. Strelac (Hathor)

Ljubav: Strelci će se otvoriti za nove avanture. Kao Hathor, boginja ljubavi i radosti, uživaće u uzbuđenjima. Slobodni Strelci mogu upoznati nekoga ko će promeniti njihov život. Karijera: Ovaj period donosi putovanja i nova saznanja. Iskoristite svoje znanje za unapređenje karijere.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

10. Jarac (Osiris)

Ljubav: Jarčevi će biti vođeni željom za stabilnošću. Kao Osiris, bog plodnosti, rad na dugoročnim ciljevima u vezi će doneti plodove. Karijera: Očekujte stabilnost na radnom mestu. Vaša posvećenost i disciplina će biti nagrađeni.

11. Vodolija (Thoth)

Ljubav: Vodolije će istraživati nove ideje u ljubavi. Kao Thoth, bog mudrosti, donosiće inovacije u odnosima. Ovaj period je odličan za intelektualne veze. Karijera: Očekujte kreativne projekte. Vaša sposobnost da razmišljate van okvira će vam doneti uspeh.

12. Ribe (Neith)

Ljubav: Ribe će biti vođene svojom intuicijom. Kao Neith, boginja ratnica, biće spremne da se bore za svoje ljubavi. Zauzete Ribe će se usredsrediti na emocionalnu podršku partneru. Karijera: Očekujte prilike u kreativnim industrijama. Vaša maštovitost će se isplatiti.


Zaključak

Jesen donosi nove energije i mogućnosti za sve znakove zodijaka. Kroz drevne simbole i mitologiju, svaki znak može očekivati emocionalne, ljubavne i karijerne promene koje će ih voditi ka ličnom razvoju i ispunjenju.

Stranice: 1 2