Ljubavni horoskop za ponedeljak,Lavovi danas iamju priliku za pomirenje.

Ljubavni horoskop za ponedeljak,Lavovi danas iamju priliku za pomirenje.

22. Septembra 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage danas traže ravnotežu i harmoniju u vezi. Ovaj dan može doneti opuštene i harmonične trenutke s voljenom osobom. Slobodne Vage mogu se zateći u flertu s nekim ko im je već neko vreme na umu.


Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije danas osećaju pojačanu strast, ali i ljubomoru. Pokušajte da izbegnete impulsivne reakcije i da budete otvoreni u izražavanju svojih osećanja. Slobodne Škorpije mogu privući osobu koja je intrigantna i misteriozna.


Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi danas traže avanturu i zabavu u ljubavi. Ako ste u vezi, planirajte neko novo iskustvo s partnerom kako biste obnovili vezu. Slobodni Strelčevi mogu upoznati nekoga ko deli njihovu ljubav prema putovanjima i istraživanju.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 


Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi osećaju stabilnost u ljubavi. Ako ste u vezi, danas možete razgovarati o dugoročnim planovima s partnerom. Slobodni Jarčevi mogu upoznati nekoga ko ih privlači svojom ozbiljnošću i odgovornošću.


Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije danas osećaju potrebu za intelektualnom povezanošću u ljubavi. Ako ste u vezi, pokušajte da partneru pokažete koliko cenite njegove misli i ideje. Slobodne Vodolije mogu upoznati nekoga kroz društvene mreže ili intelektualne razgovore.


Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe danas osećaju pojačanu potrebu za romantičnom povezanošću. Ako ste u vezi, provedite vreme u nežnim trenucima s partnerom. Slobodne Ribe mogu doživeti romantični susret s nekim ko ih odmah emocionalno privuče.


Ovaj ponedeljak donosi emotivne izazove, ali i prilike za dublju povezanost i romantične trenutke za sve znakove.

Stranice: 1 2