Ovim znacima se varacaju bivse ljubavi a Jarci i Strelci upoznaju nekoga novog.

Ovim znacima se varacaju bivse ljubavi a Jarci i Strelci upoznaju nekoga novog.

22. Septembra 2024 0 By Luca

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Za Škorpije, početak jeseni donosi intenzivne emotivne preokrete, posebno kada je u pitanju bivša ljubav. Neko iz prošlosti, ko vam je nekada bio veoma bitan, vraća se u vaš život. Možda ste već prešli preko te osobe, ali njen povratak budi stare uspomene i emocije koje ste mislili da su zaboravljene. Ova situacija će vas primorati da preispitate prošlost i razmislite o tome da li su stvari koje su dovele do raskida zaista prevaziđene.

Iako su Škorpije strastvene i sklone dubokim emotivnim vezama, važno je da sada ostanete prizemljeni. Pokušajte da ne dozvolite da vas potpuno obuzmu emocije i razmislite o tome šta vas je udaljilo. Da li su problemi iz prošlosti sada rešivi? Je li druga osoba zaista prošla kroz transformaciju ili je to samo prolazni povratak iz nostalgije? Ključ je u tome da postavite zdrave granice i saznate prave motive osobe koja se vraća u vaš život. Ukoliko osećate da postoji šansa za zdravu i srećnu vezu, pružite priliku, ali budite spremni na mogućnost da je prošlost bolja u sećanju nego u stvarnosti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi su poznati po svojoj hrabrosti i ljubavi prema životu, ali i dubokoj lojalnosti u ljubavi. Tokom sledeće nedelje, povratak bivše ljubavi može vas iznenaditi i izazvati burne emocije. Osećanja koja ste nekada imali prema toj osobi ponovo će isplivati na površinu, ali sada dolazite iz drugačije perspektive. U proteklom periodu ste mnogo emocionalno sazreli, i vaša sposobnost da razumete šta zaista želite od partnera je ojačana.

Bivša ljubav može se vratiti s obećanjem da je spremna za promenu, i možda zaista jeste. Međutim, važno je da ne uletite prebrzo u isti obrazac iz prošlosti. Razmotrite kakav je bio vaš odnos i šta vas je udaljilo. Da li su stare rane zacelile, i jeste li spremni da otvorite novo poglavlje s ovom osobom? Ovaj povratak može doneti mnogo uzbuđenja, ali morate biti pažljivi da vas nostalgija ne povuče u smer koji neće doneti dugoročno zadovoljstvo. Ako osećate da veza može biti obnovljena na zrelim osnovama, ovo bi moglo biti novo i lepše poglavlje u vašem ljubavnom životu.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Za praktične i ambiciozne Jarčeve, sledeća nedelja donosi osveženje u ljubavnom životu u vidu susreta s nekim potpuno novim. Ovo je neko ko može probuditi vaša osećanja na način koji dugo niste doživeli. Jarčevi su često rezervisani kada je u pitanju ljubav, jer žele stabilnost i sigurnost pre nego što se u potpunosti otvore. Ipak, ova nova osoba će vas privući svojim karakterom i kompatibilnošću s vašim vrednostima.

Ovo poznanstvo može početi kroz poslovne veze, društvene događaje ili čak preko prijatelja. Osoba koju upoznajete mogla bi vam uneti novu dinamiku u svakodnevni život, podstičući vas da se oslobodite krutih očekivanja. Za Jarčeve koji su ranije imali razočaranja u ljubavi, ovo je prilika za novi početak, bez opterećenja prošlim iskustvima. Postoji mogućnost da se ova veza razvije u nešto ozbiljno, pa je važno da zadržite otvorenost i ne budete previše kritični na samom početku.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2