Pocela je vladavina Vage ona donosi energiju ravnoteže, harmonije, pravde i lepote.

Pocela je vladavina Vage ona donosi energiju ravnoteže, harmonije, pravde i lepote.

24. Septembra 2024 0 By Luca

Vladavina Vage, koja traje od 23. septembra do 22. oktobra, donosi energiju ravnoteže, harmonije, pravde i lepote. Ovo je period kada su odnosi, estetika i sklad u fokusu. Pod uticajem Venere, planeta ljubavi i uživanja, ljudi se tokom vladavine Vage često okreću partnerstvima, uspostavljanju mira i traženju balansa u svim aspektima života. Svaki znak će ovu energiju osećati na svoj način.

Evo šta vladavina Vage donosi za sve znakove:

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovan se suočava s potrebom da pronađe ravnotežu između svojih individualnih potreba i onih drugih. Fokus će biti na vezama i partnerstvima. Ako ste u vezi, sada je vreme za dublje razumevanje partnera. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da vas privuče osoba sa smirenom i stabilnom energijom. Na poslu, diplomatski pristup će vam pomoći da rešite nesuglasice sa kolegama.

Bik (21. april – 20. maj)

Za Bika, ovaj period donosi fokus na svakodnevni život, zdravlje i rutine. Sada je pravo vreme da stvorite balans između posla i privatnog života. Razmislite o uvođenju novih zdravih navika, poput vežbanja ili uravnotežene ishrane. U ljubavi, važno je da budete strpljivi i ne forsirate stvari – mir i harmonija će doći prirodno ako se prepustite.

Blizanci (21. maj – 21. jun)

Vladavina Vage za Blizance donosi više zabave, kreativnosti i ljubavi. Ovo je sjajan period za umetničke projekte, hobije ili nešto što vas ispunjava na ličnom nivou. U ljubavi, Blizanci će biti puni šarma i mogli bi lako privući pažnju potencijalnih partnera. Ako ste u vezi, osvežite svoj odnos nekim zajedničkim kreativnim aktivnostima.

Rak (22. jun – 22. jul)

Rak će u ovom periodu biti fokusiran na porodične odnose i unutrašnju stabilnost. Ovo je vreme kada ćete želeti da stvorite mir u svom domu i poradite na odnosima s najbližima. Mogući su razgovori o važnim pitanjima vezanim za kuću, porodicu ili nekretnine. U ljubavi, tražićete emocionalnu sigurnost i podršku, a partner će to ceniti.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Lav (23. jul – 23. avgust)

Lav će biti u centru komunikacije i društvenih kontakata. Ovaj period je idealan za povezivanje sa ljudima, sklapanje novih poznanstava i umrežavanje. U poslu ćete imati prilike da se istaknete kroz svoje pregovaračke sposobnosti. U ljubavi, razgovori s partnerom o budućnosti i zajedničkim ciljevima donose jasnoću i bliskost.

Devica (24. avgust – 23. septembar)

Za Devicu, vladavina Vage donosi fokus na finansije i materijalnu sigurnost. Moguće je da ćete razmišljati o načinima kako da poboljšate svoje prihode ili investirate u nešto dugoročno. Važno je da pronađete balans između trošenja i štednje. U ljubavi, vaša pažnja prema partneru će biti cenjena, a važno je i da budete otvoreni za prijem romantične energije.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2