Ljubavni horoskop za cetvrtak Lavovi tuga zbog bivse osobe jos uvek vas boli, a sta se vama desava na polju ljubavi ?!

Ljubavni horoskop za cetvrtak Lavovi tuga zbog bivse osobe jos uvek vas boli, a sta se vama desava na polju ljubavi ?!

25. Septembra 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

  • Ljubav: Trenutno vam najviše prija samoća, a to je potpuno normalno. Ako ste u vezi, ne bojte se da partneru iskreno kažete da vam treba malo prostora. Ovo može povrediti vašu voljenu osobu, ali je bolje biti iskren nego da se osećate pritisnuti u vezi. Dajte sebi vremena da se regenerišete, jer ovaj period traži da radite na sopstvenoj emocionalnoj ravnoteži.
  • Savjet: Slobodno tražite vreme za sebe – to vam je trenutno neophodno. Iskrenost će doneti olakšanje u vezi.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

  • Ljubav: Danas ćete biti više okrenuti sebi, a ukoliko vas neko razočara, to neće biti veliki problem. Već ste naučili da je život pun izazova, i danas ćete biti spremni da se suočite sa svakim od njih. Vaša sposobnost da se brzo oporavite od emotivnih udaraca vas izdvaja, iako se možda ponekad osećate emotivno iscrpljeno.
  • Savjet: Ostanite fokusirani na sebe i svoje ciljeve. Emocionalna snaga je vaša prednost, iskoristite je.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

  • Ljubav: Vaša ljubomora trenutno ugrožava vašu vezu. Partner vas iskreno voli, ali vaše sumnje mogu narušiti taj odnos. Morate pronaći način da kontrolišete svoje emocije i poverujete u partnerovu odanost. Ako nastavite s ovim ponašanjem, postoji mogućnost da uništite nešto što je zapravo jako vredno.
  • Savjet: Radite na sebi i na svom samopouzdanju. Poverenje je ključno za održavanje ljubavi.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<


Jarac (22. decembar – 19. januar)

  • Ljubav: Danas ćete se suočiti s unutrašnjom željom da se vratite bivšoj ljubavi, verovatno Lavu. Iako osećate snažnu povezanost, razmislite dvaput pre nego što donesete odluku. Zvezde vas upozoravaju da slušate glas razuma – srce vas u ovom trenutku može odvesti na pogrešan put. Trebalo bi da se usredsredite na svoju budućnost, umesto na prošlost.
  • Savjet: Razmislite o mogućim posledicama pre nego što krenete starim stazama.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

  • Ljubav: Pazite na obećanja koja dajete, jer preterana očekivanja mogu izazvati razočaranje. Vaš partner ne traži mnogo, ali traži iskrenost i doslednost. U ovom trenutku je važno da ne obećavate ono što ne možete ispuniti. Fokusirajte se na jednostavne stvari koje mogu doneti sreću u vezi.
  • Savjet: Budite realni u vezi s onim što nudite. Partneru nije potrebno mnogo, samo stabilnost i ljubav.

Ribe (19. februar – 20. mart)

  • Ljubav: Danas možete doživeti emotivni krah. Možda ste se dugo trudili da održite vezu koja vam više ne pruža zadovoljstvo. Zvezde nagoveštavaju da je vreme da prihvatite kraj i da se okrenete budućnosti. Bol je neizbežan, ali je oslobađajući, jer vam otvara vrata za nove, ispunjavajuće odnose.
  • Savjet: Prihvatite promene, iako su bolne. Ovo je period transformacije koji će vam doneti dublje emotivno ispunjenje u budućnosti.

Stranice: 1 2