Rune tokom jeseni evo koja je vasa runa za jesen…

Rune tokom jeseni evo koja je vasa runa za jesen…

25. Septembra 2024 0 By Luca

Rune su drevni simboli korišteni za divinaciju, magiju i zaštitu, a svaka runa nosi specifičnu energiju i značenje. Za jesen 2024., evo interpretacije za svaki horoskopski znak uz pomoć runa:

Ovan (21. mart – 19. april)

Runa: Tiwaz
Ova runa predstavlja borbenost, hrabrost i pobedu. Tokom jeseni, Ovnovi će se suočiti s izazovima, ali uz odlučnost i pravičnost, uspeće da prevaziđu prepreke. Ovo je period za postizanje ciljeva, posebno u karijeri, ali budite oprezni s prekomernim trošenjem energije.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Bik (20. april – 20. maj)

Runa: Fehu
Fehu je runa prosperiteta, bogatstva i materijalnih dobara. Bikovi će u jesenjem periodu imati prilike da stabilizuju svoje finansije i stvore temelje za dugoročnu sigurnost. Ključno je usredsrediti se na praktične korake i štednju.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Runa: Ansuz
Ansuz je runa komunikacije, mudrosti i učenja. Za Blizance, jesen donosi period novih saznanja i mogućnosti za razvoj kroz kontakte s drugima. Ova runa sugeriše da ćete kroz razgovore dobiti ključne informacije koje će vam pomoći u napredovanju.

Rak (21. jun – 22. jul)

Runa: Berkana
Berkana simbolizuje rast, plodnost i novi početak. Jesen za Rakove donosi prilike za emotivni i lični rast. Mogući su novi počeci u ljubavi ili porodici, kao i unutrašnje transformacije. Ovo je vreme za negovanje bliskih odnosa i ličnog blagostanja.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Runa: Sowilo
Sowilo je runa uspeha i energije sunca. Lavovi će tokom jeseni sijati u svakom pogledu. Ova runa donosi postignuća i radost, posebno u ličnim projektima i kreativnim aktivnostima. Važno je usmeriti pozitivnu energiju na prave stvari kako bi se izbegla iscrpljenost.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Runa: Jera
Jera je runa ciklusa i žetve, simbolizujući plodove napornog rada. Device će tokom jeseni ubrati rezultate svog truda. Ovo je idealno vreme za završavanje projekata i uživanje u zasluženim nagradama, ali i za postavljanje novih ciljeva za budućnost.

Nastavak na sledećoj stranici…

 

Stranice: 1 2