Rune tokom jeseni evo koja je vasa runa za jesen…

Rune tokom jeseni evo koja je vasa runa za jesen…

25. Septembra 2024 0 By Luca

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Runa: Gebo
Gebo je runa darova i partnerstva. Za Vage, jesen donosi harmoniju u odnosima i prilike za razmenu darova, bilo emotivnih ili materijalnih. Ova runa naglašava važnost ravnoteže u davanju i primanju, posebno u ljubavi i prijateljstvima.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Runa: Hagalaz
Hagalaz simbolizuje destrukciju i transformaciju. Jesen za Škorpije može doneti neočekivane promene ili gubitke, ali te promene su neophodne za novi početak. Ova runa poziva na prihvatanje promena kao prilike za unutrašnju transformaciju.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Runa: Raidho
Raidho je runa putovanja i kretanja. Strelčevi će tokom jeseni osećati potrebu za avanturom, bilo kroz fizička putovanja ili unutrašnje promene. Ova runa sugeriše da je pravi trenutak za istraživanje novih horizonata i postavljanje novih ciljeva.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Runa: Eihwaz
Eihwaz simbolizuje otpornost i snagu. Jesen za Jarčeve donosi izazove, ali i prilike za postizanje dugoročnih ciljeva. Ova runa sugeriše da ćete kroz strpljenje i disciplinu uspeti da prevaziđete prepreke i ostvarite stabilnost u svim sferama života.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Runa: Laguz
Laguz je runa intuicije i emotivnog toka. Jesen za Vodolije donosi duboko povezivanje s unutrašnjim svetom i emocijama. Ova runa naglašava važnost praćenja sopstvenih osećaja i intuicije pri donošenju važnih odluka.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Runa: Isa
Isa simbolizuje mirovanje i stagnaciju. Za Ribe, jesen može biti period kada stvari izgledaju kao da su na pauzi. Ova runa sugeriše da je potrebno strpljenje i refleksija, jer ponekad je stagnacija potrebna pre nego što nastupi veliki napredak.

Svaki znak ima svoj put ove jeseni, uz podršku specifične rune koja daje smernice za ključne promene i izazove. Fokusirajte se na unutrašnju snagu, prilagodljivost i otvorenost za transformaciju tokom ovog perioda.

Stranice: 1 2