Ljubavni vikend po ciganskim kartama .

Ljubavni vikend po ciganskim kartama .

26. Septembra 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vagama ciganske karte predviđaju romantične i harmonične trenutke. U vezi, bićete u skladu s partnerom, a zajednički trenuci donijeće vam sreću. Slobodne Vage će biti u centru pažnje i lako će privući osobe koje dijele slične estetske i emocionalne vrijednosti.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Za Škorpije, karte ukazuju na snažnu strast, ali i mogućnost ljubomornih ispada. Intenzitet emocija ovog vikenda može vas povući dublje u odnos, ali budite oprezni da ne dozvolite ljubomori da vas preplavi. Slobodne Škorpije će privući nekoga ko dijeli njihov intenzitet.

Strijelac (22. novembar – 21. decembar)

Ciganske karte nagovještavaju da će Strijelci ovog vikenda biti skloni flertu i avanturama. Ako ste slobodni, budite spremni na neplanirane susrete i novu avanturu. U vezi, partner će možda tražiti više stabilnosti, pa je važno balansirati između svoje potrebe za slobodom i ljubavnog života.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Za Jarčeve, karte predviđaju stabilnost i sigurnost u vezi. Emocionalna podrška i posvećenost biće ključni faktori ovog vikenda. Slobodni Jarčevi će privući nekoga ko cijeni ozbiljnost i zrelost, možda i osobu iz njihovog profesionalnog kruga.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će ovog vikenda osjećati potrebu za slobodom i nezavisnošću u ljubavi, što bi moglo izazvati tenzije u vezi. Karte savjetuju da budete otvoreni prema partneru i objasnite svoje želje. Slobodne Vodolije će privući nekoga tko cijeni njihovu nekonvencionalnost.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ciganske karte predviđaju romantičan vikend za Ribe. Moguće je da ćete se prepustiti sanjarenju i emotivnim trenucima s partnerom. Ako ste slobodni, vikend donosi priliku za novu ljubav, koja će biti nježna i duboko emotivna.

Neka cigansko proricanje donese vašu sudbinu bliže ljubavnim trenucima!

Stranice: 1 2