Vage i Blizanci dobijaju novu poslovnu sansu , a Skorpiju lomi ljubav.

Vage i Blizanci dobijaju novu poslovnu sansu , a Skorpiju lomi ljubav.

26. Septembra 2024 0 By Luca

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Emocionalna tuga i izazovi u ljubavi: Škorpije će do kraja septembra prolaziti kroz izuzetno emotivan period, posebno na polju ljubavi. Na emotivnom planu, mnoge Škorpije će osećati tugu zbog nerešenih problema u vezi ili razočaranja u ljubavi. Ako ste u vezi, moguće je da osećate distancu između vas i partnera, a moguće su i nesuglasice koje dovode do emotivnih rasprava. Škorpije su inače veoma strastvene, pa ovaj period donosi intenzivna osećanja i moguće emotivne preokrete. Ako ste slobodni, moguće je da osećate tugu zbog prošlih veza ili zbog nemogućnosti da pronađete nekoga ko će vam pružiti emotivnu sigurnost.

Ljubav:
Za zauzete Škorpije, ovaj period može doneti krizu u vezi. Moguće je da osećate da partner ne razume vaše potrebe, što stvara osećaj emotivne praznine. Važno je da otvoreno razgovarate o svojim osećanjima i ne držite bol u sebi, jer to može dodatno narušiti vaš odnos. Slobodne Škorpije mogu osećati nostalgiju za prošlim ljubavima, ali savetuje se da ne dozvolite da vas prošlost previše opterećuje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Posao:
Na poslovnom planu, Škorpije će imati manje izazova, ali vaša energija može biti usmerena na emotivna previranja, što će otežati fokus na posao. Rad može biti vaša uteha i beg od emotivnih problema, ali pazite da ne potisnete osećanja i da se suočite s njima.

Saveti:
Škorpije, ovaj period zahteva da se suočite sa svojim emocijama, bez obzira na to koliko to može biti bolno. Otvorite srce i pustite bliske ljude da vam pruže podršku.