Kada Venera uđe u znak Device 3. oktobra, donosi energiju analize, perfekcionizma i praktičnog pristupa ljubavi i vrednostima.

Kada Venera uđe u znak Device 3. oktobra, donosi energiju analize, perfekcionizma i praktičnog pristupa ljubavi i vrednostima.

29. Septembra 2024 0 By Luca

Kada Venera uđe u znak Device 3. oktobra, donosi energiju analize, perfekcionizma i praktičnog pristupa ljubavi i vrednostima. Ovaj tranzit podstiče fokus na detalje u odnosima, zdravlje i svakodnevne rutine. Venera u Devici traži stabilnost i čistoću u ljubavi, često kroz poboljšanje partnerstva i praktično izražavanje naklonosti. Evo kako će ovaj tranzit uticati na svaki znak zodijaka:


Ovan (21. mart – 19. april)

Za Ovnove, Venera u Devici donosi fokus na svakodnevne obaveze, zdravlje i rutinu. Ovo je vreme kada ćete više pažnje posvetiti svojim navikama, a ljubavni odnosi mogu postati praktičniji. Biće vam važno da odnos funkcioniše kroz jasno definisane obaveze i odgovornosti. Ako ste slobodni, mogli biste se zaljubiti u nekoga ko deli slične vrednosti u vezi zdravlja ili posla.

  • Saveti: Organizujte svoje vreme kako biste posvetili više pažnje partneru ili flertu u svakodnevnom životu.

Bik (20. april – 20. maj)

Venera, vaša vladajuća planeta, u Devici donosi vam romantičnu stabilnost. Ovaj tranzit naglašava potrebu za praktičnim i dugotrajnim vezama, a vi ćete želeti da poboljšate ljubavne odnose kroz pažljive geste i posvećenost. Ovo je odličan period za kreativne projekte, planiranje porodičnih aktivnosti ili ulaganje u dom.

  • Saveti: Fokusirajte se na kvalitetne, praktične promene koje će unaprediti vašu ljubavnu vezu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<


Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci će s Venerom u Devici osetiti potrebu da se posvete svom domu i porodičnom životu. Ovaj tranzit vas podstiče da unapredite komunikaciju s voljenima i da se više angažujete u stvaranju stabilnog okruženja. Možda ćete osetiti potrebu da radite na odnosima unutar porodice ili da uredite svoj životni prostor.

  • Saveti: Pronađite balans između posla i privatnog života kako biste uživali u harmoniji kod kuće.

Rak (21. jun – 22. jul)

Za Rakove, Venera u Devici donosi bolju komunikaciju u ljubavnim odnosima. Ovaj tranzit naglašava važnost jasnih i praktičnih razgovora s partnerom. Ako ste slobodni, ovo je povoljan period za flert kroz intelektualnu konekciju ili za susrete u svakodnevnim situacijama. Fokus na detalje može vam pomoći da poboljšate ljubavne odnose kroz male, pažljive gestove.

  • Saveti: Radite na jačanju komunikacije u odnosima i posvetite se detaljima koji unapređuju vašu vezu.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će s Venerom u Devici biti motivisani da više pažnje posvete finansijskom stanju i vrednostima u vezi. Ljubav će biti povezana s osećajem sigurnosti i stabilnosti, a vi ćete želeti da poboljšate svoju finansijsku situaciju kako biste osigurali budućnost u vezi. Praktičnost u ljubavi biće vam prioritet, pa će mali, ali značajni koraci napredovati ka dugoročnim ciljevima.

  • Saveti: Posvetite se poboljšanju finansija i odnosima kroz stabilne i realistične planove.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Venera u vašem znaku donosi poseban sjaj u ljubavnom životu. Osećaćete se samouvereno i privlačno, a vaša sposobnost da se brinete o detaljima odnosa biće naglašena. Ovo je vreme kada možete poboljšati ne samo svoj izgled, već i način na koji komunicirate s partnerom ili potencijalnim partnerima. Ljubavni odnosi će biti stabilniji, a vi ćete se osećati spremnima da preuzmete odgovornost za sreću u vezi.

  • Saveti: Posvetite se sebi i ne bojte se da preuzmete inicijativu u ljubavi.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2