Neko ce moci da ispravi gresku iz proslosti , Evo sta vam period do kraja jeseni donosi.

Neko ce moci da ispravi gresku iz proslosti , Evo sta vam period do kraja jeseni donosi.

29. Septembra 2024 0 By Luca

VAGA (23. septembar – 22. oktobar)
Vage, do kraja jeseni vam se pruža prilika za ljubavni povratak. Bivši partner će se ponovo pojaviti u vašem životu, spreman da se bori za vašu ljubav. Od vas zavisi da li ćete dati toj vezi novu šansu ili ćete krenuti dalje. Ovaj period može doneti važne emotivne odluke koje će oblikovati vaš ljubavni život.

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar)
Škorpijama će period do kraja jeseni biti izuzetno izazovan. Shvatićete da osobe kojima ste verovali možda nisu ono što ste mislili. Ova otkrića će vas naterati da promenite stav prema nekim bliskim ljudima i da zaštitite sebe od daljeg razočaranja.

STRELAC (22. novembar – 21. decembar)
Dragi Strelci, do kraja jeseni u vaš život ulazi posebna osoba koja će se boriti za vašu ljubav i poverenje. Ova osoba će vam doneti sreću i stabilnost, i pred vama je prilika da započnete novu, ispunjavajuću ljubavnu priču. Ovo je period u kojem ćete biti emotivno ispunjeni i srećni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

JARAC (22. decembar – 19. januar)
Nažalost, Jarčevima sledi težak period u ljubavi. Veoma je moguće da će vaša veza doći do tačke raskida zbog partnerove greške koju ćete teško oprostiti. Iako će vam ovo doneti tugu, biće važno da odlučite šta je najbolje za vas i vašu budućnost.

VODOLIJA (20. januar – 18. februar)
Vodolijama sledi prelepi period do kraja jeseni. Očekuju vas brojni uspesi, posebno u karijeri. Ovaj period donosi ostvarenje mnogih želja za koje ste se borili dugo vremena. Napredovaćete na svim poljima, a vaše samopouzdanje će biti na vrhuncu.

RIBE (19. februar – 20. mart)
Drage Ribe, vama se pruža prilika da ispravite grešku iz prošlosti. Jedna osoba s kojom ste imali ljubavnu vezu vraća se u vaš život. Ako osećate da možete ispraviti prošlost i započeti novu priču s tom osobom, ovaj period je idealan za novi početak. Biće to šansa da ispravite prošle greške i doživite novu ljubavnu sreću.

Stranice: 1 2