Naredni dani donose Ribama ljubav Bik tapka u mestu a Strelac presrecan !

Naredni dani donose Ribama ljubav Bik tapka u mestu a Strelac presrecan !

30. Septembra 2024 0 By Luca

Evo detaljnijeg horoskopa za svaki znak s dodatnim emocijama i situacijama koje se mogu dogoditi u narednom periodu:

OVAN

Dragi ovnovi, znate kako se snalaziti u teškim situacijama, ali u ovom trenutku se čini da ste izgubljeni. Iako na površini delujete snažno, duboko u sebi krijete povredu i bol. U narednim danima, igraćete na kartu pomirenja, što može dovesti do ponovnog uspostavljanja odnosa s nekim koga ste možda povredili ili ko je povredio vas. Budite oprezni i otvoreni za dijalog, jer će vam to pomoći da ozdravite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

Dragi bikovi, osećate se kao da stalno tapkate u mestu. Svaki korak napred čini se kao da se vraćate dva nazad, što donosi frustraciju i osećaj gubitka kontrole. Emocionalni izazovi će vas dodatno opteretiti, pa će vam biti teško da se fokusirate na posao. Pokušajte da pronađete stabilnost unutar sebe i potražite podršku od prijatelja ili porodice kako biste prevazišli ovaj teži period.

BLIZANCI

Dragi blizanci, oslanjanje na partnera postaje ključno u ovom trenutku. Očekujte da će vam ljubav i podrška doneti snagu u suočavanju s izazovima koji dolaze. Na radnom mestu, pružićete sve od sebe da dokažete svoju vrednost, ali emocije će vas mučiti. Budite oprezni u odlukama; pre nego što nešto uradite, razmislite o posledicama. U narednim danima možete se naći u dilemi koja će zahtevati ozbiljno razmatranje.

RAK

Dragi rakovi, vaša emotivna strana prevladava u svim aspektima života. Vaša sposobnost da volite i brinete o drugima je ogromna, ali pazite da ne zapostavite vlastite potrebe. Sreća će doći od jedne osobe koja će prepoznati vašu dobrotu i željeti da se približi. Ova nova veza može doneti ljubav i stabilnost, ali budite spremni na otvorenost i ranjivost.

LAV

Dragi lavovi, i dalje nosite ožiljke od prethodne veze, što može otežati otvaranje prema novim mogućnostima. Iako se osećate povređeno, srce vas vodi prema nekome ko vam šalje signale. Budite hrabri i otvorite se za nove početke, jer ljubav može doći u najneobičnijim oblicima. Prijateljstvo može prerasti u nešto više, a vi ćete otkriti snagu koja dolazi iz zajedništva.

DEVICA

Drage device, vaše srce čezne za posebnom osobom, nezna vodolijom koja je već postala deo vaših misli. Moguće je da je ova osoba malo udaljena, ali u njenim osećanjima prema vama nije došlo do promene. Ovaj period će biti prilika za donošenje konkretnih odluka. Razgovarajte otvoreno o svojim osećanjima i željama – to bi moglo dovesti do krunisanja vaše veze.

 Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2