Merkur ulazi u znak Škorpije 4. oktobra 2024. godine, donoseći intenzivnu i duboku energiju komunikacije.

Merkur ulazi u znak Škorpije 4. oktobra 2024. godine, donoseći intenzivnu i duboku energiju komunikacije.

3. Oktobra 2024 0 By Luca

Merkur ulazi u znak Škorpije 4. oktobra 2024. godine, donoseći intenzivnu i duboku energiju komunikacije. Merkur u Škorpiji budi istraživačku stranu, podstičući dubinsko razmišljanje i fokusiranje na ono što je skriveno. Komunikacija postaje ozbiljnija, direktnija i često se dotiče tajni i emocionalnih dubina. Evo kako će Merkur u Škorpiji uticati na svaki znak zodijaka:

Ovan

Merkur u Škorpiji probudit će kod Ovna potrebu za dubljim razmišljanjem o finansijama, zajedničkim resursima i intimnim odnosima. Ovo je vrijeme da se pozabavite dugovima ili zajedničkim finansijama sa partnerom, ali i da istražite emotivne dubine u vezi. Izbjegavajte impulsivne odluke i budite pažljivi s riječima jer mogu imati dugoročne posljedice.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Bik

Za Bika, Merkur u Škorpiji donosi fokus na partnerske odnose i otvorene razgovore o problemima u vezi. Ovo je vrijeme kada bi trebali biti iskreni s partnerom ili poslovnim saradnicima, ali i spremni na suočavanje s istinom. Komunikacija će biti intenzivna i emotivna, pa je važno ostati smiren i strpljiv.

Blizanci

Blizanci će osjetiti uticaj Merkura u Škorpiji kroz svoj svakodnevni život i radne obaveze. Moguće je da ćete se fokusirati na detalje u poslu ili razmišljati o promjenama u rutini. Merkur u Škorpiji podstiče dublju analizu zdravlja i navika, pa je ovo odlično vrijeme za donošenje odluka vezanih za zdrav način života.

Rak

Rakovi će osjetiti kreativni i strastveni uticaj Merkura u Škorpiji. Fokus će biti na ljubavi, kreativnim projektima i odnosima s djecom. Emocionalna komunikacija će biti u prvom planu, a Rakovi će imati potrebu da izraze svoja najdublja osjećanja. Budite otvoreni za iskren razgovor s voljenima, ali izbjegavajte ljubomoru i kontrolu.

Lav

Merkur u Škorpiji donosi Lavovima fokus na porodične odnose, dom i prošlost. Moguće su ozbiljne i duboke rasprave s članovima porodice o pitanjima koja su dugo bila potisnuta. Ovo je dobro vrijeme za rješavanje nesporazuma i traženje emotivne sigurnosti kod kuće. Intuicija će biti pojačana, pa slušajte unutrašnje glasove.

Djevica

Djevice će doživjeti intenzivnu komunikaciju s prijateljima, braćom, sestrama ili susjedima. Merkur u Škorpiji donosi razgovore o važnim temama, možda čak i tajnim informacijama koje se trebaju razotkriti. Budite oprezni s riječima i ne otkrivajte previše detalja, ali također ne bježite od suočavanja s istinom.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

 

Stranice: 1 2