Horoskop bivsih ljubavi :Svaki znak će imati priliku da preispita svoja osećanja i veze iz prošlosti.

Horoskop bivsih ljubavi :Svaki znak će imati priliku da preispita svoja osećanja i veze iz prošlosti.

4. Oktobra 2024 0 By Luca

Evo detaljnog pregleda mogućih situacija sa bivšim ljubavima za sve znakove do kraja prve polovine oktobra. Fokusiraćemo se na moguće povratke, susrete, ili osećanja koja se mogu pojaviti u vezi sa bivšim partnerima.

OVAN

Za Ovnovi, do kraja prve polovine oktobra postoji mogućnost susreta s bivšom ljubavi. Osećaj nostalgije može vas navesti da preispitate svoje emotivne izbore. Budite otvoreni, ali pazite da ne upadnete u iste zamke.

BIK

Bikovi će imati prilike da razjasne nedoumice iz prošlosti. Možda će se čuti s bivšim partnerom, a razgovori će biti emotivni. Prilika za obnovu veze može se pojaviti, ali je važno postaviti jasne granice.

BLIZANCI

Blizanci će se suočiti s nostalgijom prema bivšim vezama. Moguće je da ćete se sresti s nekim ko vas je nekad privlačio. Iskoristite ovu priliku za završavanje otvorenih pitanja iz prošlosti, ali ne zaboravite na svoja trenutna osećanja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Rakovi će doživeti emotivne turbulencije u vezi s bivšim partnerima. Osećaj tuge ili bola može se pojaviti, ali će isto tako postojati i želja za ponovnim povezivanjem. Budite pažljivi da ne potkopate svoje trenutne veze zbog prošlih emocija.

LAV

Lave će do kraja prve polovine oktobra osećati potrebu da preispitaju svoja osećanja prema bivšim ljubavima. Moguće je da će se susresti s nekim iz prošlosti i da će taj susret doneti uzbuđenje, ali i nove emocije koje mogu zakomplikovati stvari.

DEVICA

Device će se suočiti s osećanjem krivice ili kajanja vezano za bivše ljubavi. Moguće je da ćete imati priliku da razgovarate s nekim iz prošlosti. Ovaj razgovor može doneti olakšanje i razumevanje.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2