Ljubavni horoskop za petak , neko zapocinje vezu a nekome proslost treba da ostane iza njega.

Ljubavni horoskop za petak , neko zapocinje vezu a nekome proslost treba da ostane iza njega.

4. Oktobra 2024 0 By Luca

OVAN

Ovog petka, Ovan će shvatiti da postoji osoba o kojoj već dugo mašta. Osećaće se kao da je neko spreman da im pruži sve ono o čemu su sanjali, a upravo ovaj dan može doneti prekretnicu u ljubavi. Ako su hrabri i otvore se prema toj osobi, moguće je da im se želje konačno ostvare. Ovo je trenutak kada treba da se usude i iskorače iz svoje zone komfora jer je ljubav na dohvat ruke.

BIK

Biku se smeši početak ljubavne sreće, nakon dugog perioda bola i patnje. Dolazi vreme kada će se sreća okrenuti u njihovu korist. Ovaj petak može biti znak da će se u njihov život vratiti radost i ljubav koju su dugo priželjkivali. Bilo da je reč o novom partneru ili o jačanju trenutne veze, sada dolazi trenutak emotivnog ispunjenja. Sreća će im pokucati na vrata.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

BLIZANCI

Za Blizance, ljubav je na vidiku. Osetiće da im se konačno ostvaruje sve ono što su godinama priželjkivali. Emotivno zadovoljstvo je pred njima, ali važno je da slušaju svoje srce i ne dozvole da ih prošlost ili nesigurnost spreče u tome da zgrabe sreću koja im dolazi. Ovaj petak će biti prepun romantičnih šansi, pa bi bilo mudro da budu otvoreni za nova iskustva.

RAK

Rakovi će ovog petka dobiti potvrdu o nečijim osećanjima. Biće to prilika da se konačno suoče sa istinom o nekoj osobi koja im je draga. Ipak, samo Rakovi znaju da li je ta osoba vredna njihove ljubavi i pažnje. Ovo je dan kada treba da odluče da li će toj osobi dati priliku ili će nastaviti dalje. Odluka je potpuno u njihovim rukama, ali važno je da budu iskreni prema sebi.

LAV

Lavu će ovog petka postati jasno da postoji neko ko je spreman da im pokaže ljubav na delu, a ne samo rečima. Ako se dosad dvoumili oko te osobe, ovaj dan može doneti odlučujuće trenutke. Ne treba da kriju svoja osećanja – ako su zaljubljeni, treba to otvoreno da pokažu. Iskrenost će im doneti emocionalno ispunjenje i jačanje veze.

DEVICA

Ovaj petak za Device nosi mogućnost za ljubavne preokrete. Postoji neko iz njihovog okruženja ko im gaji duboke emocije, ali možda još nije otvoreno priznao svoja osećanja. Ako Devica bude pažljiva i otvorena za nova iskustva, može ostvariti ono o čemu je maštala. Ljubavna sreća je blizu, samo je potrebno da se ne plaše da naprave prvi korak.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2